IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. jun 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan srećne ruke, Bik i Škorpija u ljubavi, pritisak za Blizance, Rak nevjeran, Lav i Jarac sarađuju na poslu, novo poznanstvo za Djevicu, dosadan dan za Vagu, Strijelac u disharmoniji, Vodolija optimista, kraj ljubavi za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 12.06.2021. godine.

OVAN

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati dosta otežanja koja će vas pratiti na sve strane. Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati da želi više od prijateljstva sa vama. Prijalo bi vam bavljenje sportom.

BIK

Moguće je da ćete imati dosta komplikacija na poslovnom polju i da ćete biti pod stresom. Možete da očekujete zanimljiv susret i poznanstvo sa osobom koja će na vas ostaviti dobar utisak. Problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Spremni ste da se posvetite svom poslu i da riješite probleme koji su vas mučili od ranije. Očekuje vas komunikacija sa osobom iz prošlosti koja će zatražiti još jednu šansu od vas. Podložni ste upalnim stanjima.

RAK

Moguće je da ćete imati neočekivane promjene kada je u pitanju posao. Nije vam lako da ostvarite stabilno stanje. Sada vam prija da budete malo sami i da se posvetite sebi. Moguća je prolazna prehlada.

LAV

Niste sigurni u to da li treba da se upuštate u nov poslovni projekat ili ne. Ukoliko budete nastavili da budete pretjerano hladni prema partneru i on će prestati da se trudi oko vas. Problemi zbog stresa.

Čitaj još:   NEBOJŠA Redžić: Hapšenja... (foto)

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete dobiti dobru ponudu kada je u pitanju vaš posao. Ako budete poslušali intuiciju sa voljenom osobom ćete uspjeti da ostvarite dosta pozitivnih promjena. Problemi sa nesanicom.

VAGA

Imate dobru namjeru, ali vam nije lako da se organizujete po pitanju svih poslovnih promjena koje želite da ostvarite. Preuveličavate probleme u odnosu sa voljenom osobom. Djeluje vam da dosta toga ne ide. Zdravlje vam ide na bolje.

ŠKORPIJA

Veoma ste odgovorni i spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu kako bi bili uspješni. Moguće je da dolazi do prekida emotivne veze u kojoj ste. Možete da očekujete dosta problema u ljubavi. Problemi sa grlom.

STRIJELAC

Bićete zadovoljni novim dešavanjima kada je u pitanju posao. Očekuje vas prilika za napredovanje. Na ovom polju vam dolazi neka veća dilema. Moguće je da imate izbor, dvoumite se. Povoljan je trenutak za dijetu.

JARAC

Neki saradnici su protiv vaših poslovnih ideja što bi danas mogli i da vam pokažu. Važno je da uvjek budete iskreni prema osobi koju volite kako bi vaš odnos mogao da ostane prirodan i dobar. Veoma ste umorni.

VODOLIJA

Okrenite se novim poslovnim dogovorima koje smatrate važnim. Možete da očekujete povoljan dan za posao. Dolazi povoljan period da stavite tačku na prošlost i da okrenete novi list po pitanju ljubavi. Izbjegavajte sve poroke.

Čitaj još:   SENAD BAŠIĆ- "Legendarni Rukfaš", zabrinuo sve zbog zdravstvenih problema: BIO SAM U BOLNICI 21 DAN... (foto, video)

RIBE

Vi ste uporni u svojim ambicijama i nećete odustati sve dok ih ne budete ostvarili do kraja. Moguće je da sa partnerom imate nesuglasice koje vas na neki način opterećuju više nego što bi trebalo. Moguća je glavobolja.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more