IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ: Ministarka Vesna Bratić ima zdravstvene probleme, mora na operaciju, otišla za Istanbul… (foto i video)

ZDRAVKO Krivokapić je saopštio da Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić ima zdravstvenih problema i moraće na operaciju, ne otkrivajući previše detalja…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… petak, 11.06.2021…12: 39… ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ: Ministarka Vesna Bratić ima zdravstvene probleme , mora na operaciju, otišla za Istanbul… (foto i video)

ZDRAVKO Krivokapić je saopštio da Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić ima zdravstvenih problema i moraće na operaciju, ne otkrivajući previše detalja.

“Ona ima zdravstveni problem i trenuto je bolesna, iako je otišla za Istanbul. Poslije toga će na neku kraću operaciju”, rekao je premijer.

Najverovatnije desetak dana će biti odsutna, dodaje, ali će on preuzeti dio Ministarstva i razgovarati sa Sindikatom prosvjete.

Čitaj još:   Šehović: Petnaest ljudi nas je napustilo danas, autobusi sa glasačima vratili se iz Nikšića za Srbiju, pa bi sad i da zatvorite granice? (foto)

Izvor Standard.co.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more