IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MARINIKA Tepić odgovorila VUČIĆU: Jasno je da se češe gdje ga svrbi… (foto i video)

Marinika Tepić reagovala je nakon što je Aleksandar Vućić pomenuo u svom obraćanju za Nova.rs da je njena izjava o lustraciji postala glavno pitanje intervjua, te da je Vučić prvi koji je ispunuo uslov da bude lustriran.

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… utorak 15.06.2021…00: 24…  MARINIKA Tepić odgovorila VUČIĆU: Jasno je da se češe gdje ga svrbi… (foto i video)

Aleksandar Vučić se u intervjuu na TV Pink večeras osvrnuo na današnju izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde da neće biti revanšizma prema vlasti, nego da oni koji krše ljudska prava neće moći više da se kandiduju na izborima.

„Ona to kaže? Ona koja je šest političkih stranaka promenila. Ona koja je pojam zbog koje je Beli Preletačević napravio političku parodiju u Srbiji i koja je naredila svom narko dileru da iseli novinara iz grada koji joj se ne sviđaju, ona koja je htela da ceo srpski narod proglasi genocidnim. Zabranite nam da se bavimo politikom jer ne možete da nas pobedite“, odgovorio je Vučić na izjavu Tepić.

Potredsednica Stranke slobode i pravde rekla je za Nova.rs da je ispratila da ga je njena objava jako iznervirala neposredno prije intervjua, a postala je i glavno pitanje – kako je objasnila lustraciju koju će sprovesti.

Čitaj još:   MEĐU UHAPŠENIM U AKCIJI "Black Tie 2": Influenserka ADNA Helić... (foto, video)

„A to je da lustracija za nas nije revanšizam, već da oni koji su kršili ljudska prava– slobodu izbora, informisanja, mišljenja, izražavanja… ne mogu više ni da se kandiduju. I da onda neće moći niko da se krije iza izbora i kaže – reći će građani na izborima da li smo krivi. Ne. Nego ne možete više da se kandidujete. E to ga je ovog puta iznerviralo, jer zna da je prvi već ispunio sve uslove za lustraciju, kao i svi koje je primoravao da sude po ličnim i partijskim prohtevima, ali svakako ne po zakonima Srbije“, rekla je Tepić za Nova.rs i dodala:

„Ili da budu propagatori partije i bratije pozivajući na linč kritičare njegove diktature, ne profesionalni novinari i mediji. Ili prete, ucenjuju, šikaniraju ljude koji misle svojom glavom i govore to što misle, a ne što bi on hteo. I najvažnije, razbesneo se, još i vređao i lagao po običaju samo zato što dobro zna da sa nama nema kalkulacija i da ćemo sve ovo sprovesti. I neka, celoj Srbiji je sada već jasno da se češe gde ga svrbi, mi radimo i idemo ka svom cilju da ovakav monstruozni režim što pre smenimo“, zaključila je Tepić.

Čitaj još:   VIC DANA: Uletio ĐETIĆ u prvi prazan taxi, pa vozaču dao papirić s adresom u Budvu, a kad je trebao platiti urnebes… (foto)

Izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more