IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUGRAĐANI OGORČENI: Krivokapiću, Abazoviću i Bečiću poruka, nisu dostojni funkcija, čestitaju tuđim ali ne i crnogorskim sportistima… (foto i video)

”Kako je lijepo kada se region prepoznaje po velikim šampionima”, napisao je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović u čestitki Đokoviću…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti…utorak 15.06.2021…08: 54…SUGRAĐANI OGORČENI: Krivokapiću, Abazoviću i Bečiću poruka, nisu dostojni funkcija, čestitaju tuđim ali ne i crnogorskim sportistima… (foto i video)

U finalu Rolan Garosa, srpski teniser Novak Đoković osvojio je svoju 19. grend slem titulu.

Uspjeh sportiste za svaku je pohvalu i podrška ne treba da izostaje, sa bilo kojeg kraja svijeta. Ipak, pored brojnih omiljenih sportista, valjda ne smijemo zaboraviti one iz naše kuće, naročito ako ste premijer ili vicepremijer neke države, ili pak predsjednik Skupštine.

Nego, u Crnoj Gori ništa novo. Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović sinoć su obradovani Đokovićevom titulom, zaboravili da imaju svoju vrlo uspješnu predstavnicu u istom tom sportu, koja će i njima i cijeloj Crnoj Gori osvjetlati obraz na Olimpijskim igrama u Tokiju. Danki Kovinić nije stigla čestitka sa ovih adresa, ali teniseru Srbije jeste.

Čitaj još:   REUF BAJROVIĆ: Mrze ga Čovićevi jurišnici, zovu fašistom, Šešeljom i razbojnikom... (foto i video)

”Kako je lijepo kada se region prepoznaje po velikim šampionima”, napisao je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović u čestitki Đokoviću.

”Nastavljaš da ispisuješ stranice teniske istorije”, poručio je premijer Zdravko Krivokapić.

Isto je učinio i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

Ovakvo zanemarivanje uspjeha crnogorske teniserke od strane visokih državnih funkcionera, izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama. Korisnici Tvitera pitali su Krivokapića da li zna u kojoj državi je premijer.

Neki kažu da je ovakvo ponašanje za rubriku ”vjerovali ili ne”.

”Gospodine Krivokapiću ovim putem Vas želim obavijestiti da je Danka Kovinić crnogorska teniserka i da će nas (zemlju čiji ste Vi premijer) predstavljati na Olimpijskim igrama”, piše u jednoj objavi na Tviteru.

izvor Stanard.co.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more