IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Treći redovni kongres Građanskog pokreta URA: Zakazan je na Velikoj plaži u Ulcinju… (foto i video)

Treći redovni kongres Građanskog pokreta URA zakazan je za 4. jul, a da se rukovodstvo te partije odlučilo je da se taj događaj održi na Velikoj plaži u Ulcinju, na terasi hotela Otrant…

ULCINJ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… srijeda 16.06.2021…11: 54… Treći redovni kongres Građanskog pokreta URA: Zakazan je na Velikoj plaži u Ulcinju… (foto i video)

Na ovom kongresu biće izabrano novo rukovodstvo partije, predsjednik i potpredsjednici, te usvojeni program i statut stranke.

Iz URE navode da je 4. jul izabran simbolično, kao datum koji se obilježavao kao Dan borca, u čast donošenja odluke o podizanju ustanka širom okupirane Jugoslavije, s ciljem da se ukaže na antifašizam kao jasnu determinantu savremene Crne Gore.

Čitaj još:   PADAJU REKORDI: Sunčano sa visokim dnevnim temperaturama, šta nas očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

Predsjednik URE dr Dritan Abazović ranije je najavio reorganizaciju partije, nove kadrove u rukovodstvu, kao i jasnija programska određenja koja će biti usklađena sa zelenim evropskim politikama kao najbrže rastućoj političkoj snazi u Evropi.

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more