IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ GOVORILA ZA FACE TV: “Rezolucija je uperena protiv ratnih zločinaca, a ne protiv Srba!” (foto i video)

Profesorica Pravnog fakulteta Podgorica Draginja Vuksanović- Stanković , predsjednica Kluba SDP- a u Skupštini Crne Gore, govorila je za Centralni dnevnik Face TV-a o usvojenoj Rezoluciji o genocidu u Srebrenici kazavši da je to veliki civilizacijski iskorak za Crnu Goru…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti… subota, 19.06.2021… 09: 34… DRAGINJA VUKSANOVIĆ-STANKOVIĆ GOVORILA ZA FACE TV: “Rezolucija je uperena protiv ratnih zločinaca, a ne protiv Srba!” (foto i video)

Stavljen je pečat, za nas se u Srebrenici dogodio genocid. Rezoluciju je istu o genocidu u Srebrenici podržala cijela opozicija. Ovo pomirenje crnogorskog i bosanskog naroda. Ukoliko želite ići ka EU, morate se složiti s istinom, a da je ta istina da se u Srebrenici dogodio genocid…

Na političkoj sceni Crne Gore imate nacionalističku ideologiju, morala je se i postaviti zabrana negiranja genocida u Srebrenici!

Čitaj još:   DRAMA: Policija dobila dojavu o postavljenoj BOMBI u zgradi Vlade Kantona Sarajevo... (foto)

Usvajanjem Rezolucije o negiranju genocida pokazalo se pravo lice Crne Gore- kazala je, između ostalog, zastupnica SDP- a u Skupštini Crne Gore Draginja Vuksanović-Stanković.

Cijeli intervju sa profesoricom Draginjom Vuksanović- Stanković pogledajte u videoprilogu:

Vuksanović: U Srebrenici se dogodio genocid! Sanjaju srpski svet! Veliku Srbiju ne mogu ostvariti!

izvor FACE TV. ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more