IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA NAD SJENICOM- DANAS DŽENAZA ISMIRU BEKTAŠEVIĆU

SJENICA: Danas u Sjenici će se obaviti dženaza Ismiru Bektaševiću(30) koji je na žalost u tragičnoj nesreći život izgubio U Esebecku kod Getingena, tako što je kran pao na stambenu zgradu u izgradnji, u kojoj se Ismir nalazio, dok je drugi mušarac iz Tutina teško povrijeđen.

U 15:15 u selu kod Getingena na glavnoj saobraćajnici „Uber der Esebeeke“ u blizini autobuske stanice, kran se prevrnuo i pao na kuće u izgradnji. Dizalica, koja je imala čeličnu mrežu na kuki za polaganje, pala je na gradilište i na kolovoz.

Građevinski radnik  Ismir B. koji je bio  u zgradi u tom trenutku, smrtno je povrijeđen. Još jedan radnik  iz Tutina bio je zarobljen i teško povrijeđen, policija je u spašavanje uključila i vatrogasce. Treći radnik  iz Sjenice koji je očevidac nesreće prošao je bez fizički ozlijeda.

Čitaj još:   BEOGRAD: Spisak 15 DOMOVA ZA STARE osobe u kojima je ušala korona virus ... (foto)

Rah. Ismir Bektašević bio  je apsolvent Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Pazaru, smjera biologija. Način na koji je jedan mladi život ugašen je tragedija ne samo za Sjenicu, ovo je tragedija za cijeli Sandžak.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more