IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA NAD SANDŽAKOM: Edvinu nije bilo pomoći, u povratku kući iz Njemačke smrtno je stradao… (foto)

Na saveznom autoputu 241 između Bollensena i Giersvaldea poginuo je Edvin Kurpejović (26) iz Rožaja, dok je vozač teško povrijeđen (32)…

ROŽAJE: Sandžak, Crna Hronika, vijesti… ponedeljak, 21.06.2021… 08: 44 … TUGA NAD SANDŽAKOM: Edvinu nije bilo pomoći, u povratku kući iz Njemačke smrtno je stradao… (foto)

U subotu 19. 06. 2021. oko 23.20 automobil kojim je upravljao povrijeđeni Rožajac napustio je traku desno, pri velikoj brzini udario u prelaz na građevinskom putu i tom prilikom je suvozač poginuo.

Do dolaska vatrogasne jedinice 32-godišnji vozač se oslobodio iz olupine vozila, dok 26-godišnjem Kurpejoviću, koji je ostao u olupini automobila, nažalost nije bilo pomoći, prenosi hne.de.

Vozaču je u klinici u Göttingenu uzet uzorak krvi na analizu, a oduzeto mu je i vozačka dozvola.

Čitaj još:   POTVRĐENO: Muškarac koji je ubio ženu u Zenici nađen mrtav... (foto)

Autout B 241 bio je potpuno zatvoren za saobraćaj nekoliko sati.

Pored uobičajenog zapisa o nesrećama, tim stručnjaka iz Policijske inspekcije okruga Northeim pozvan je za dokumentovanje nesreće pomoću posebne tehnologije, saopćila je press služba policje okruga Northeim.

Izvor: Sandžak Danas/hne.de

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   UŽAS- "SVE JE IZGUBILO SMISAO! ŠTA JOŠ TREBA DA NAM SE DOGODI?" Građani Priboja zgroženi ubistvom u lokalnom kafiću- Objava Ervinove slike izazvala LAVINU KOMENTARA... (foto, video)