IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BJELOPOLJAC IZAZVAO POMETNJU: ISAK KRIV ZA SVAĐU U GRANDU…

Mili je potpuno posvećen svojim kandidatima u takmičenju “Zvezde Granda” koje priprema sada za polufinale, a kasnije i za finale koje će se održati 26. juna.

On je otkrio i da nije imao problem sa tim što se kasnije priključio stalnoj postavci žirija, a prokomentarisao je i svog kandidata, Bjelopoljca Isaka Šabanovića koji je osvojio srca publike kada se prvi put pojavio na Grandovoj sceni.

“Rad sa pjevačima je moj osnovni posao, tako da meni ništa nije bilo nepoznato, iako sam naknadno došao u “Zvezde Granda”. Ono što mi je bio izazov jeste što sam imao prvi put priliku da radim sa mladima koji tek počinju svoje karijere”,rekao je Mili i otkrio da li misli da će Isak pobijediti u takmičenju.

Čitaj još:   TEŽAK HOROR: Tražio 100 dinara, odbio da mu da, a onda počelo KRVOPROLIĆE...

“Isak je odličan kandidat, već je zvijezda. Ali, ko god da pobijedi, mi smo svi pobijedili”, ističe on i dodaje da Đorđu Davidu je navodno zasmetalo to što se Isak sada pojavljuje u reklamama i što ljudi pričaju o njemu, te je publika negdje zaključila da ga roker ne voli ali to je njegov problem, Isak je već zvijezda. 

Autor: D.P.

izvor: kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more