IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK OTKRIĆE– RANJENI PAZARCI U BERLINU RATUJU SA VELJOM NEVOLJOM?! (video)

U Berlinu je došlo do pravog krvoprolića kada je kiša metaka ispaljena na tri muškarca iz Novog Pazara.

Adis B. (35), zvani Macan, iz Novog Pazara teško je ranjen u pucnjavi koja se u nedjelju uveče dogodila ispred jednog šiša-bara u Berlinu, a osim njega povrede su zadobila i dvojica njegovih sugrađana.

Kako prenose njemački mediji, kiša metaka ispaljena je na državljane Srbije u Ulici Miler, a napadač, ili više njih, u bjekstvu je. Kako se sumnja, glavna meta napadača bio je Adis B., čija je ekipa navodno u sukobu s kriminalnom grupom uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Povrijeđeni Adis Bejtović

Sarađivali, pa se posvađali

“Ranjeni Pazarci su, kako se priča, drugari S. D. (40) iz Novog Pazara, koji je u decembru 2019. godine bio ranjen na Vračaru u Beogradu prilikom primopredaje narkotika. Kako se priča, njega je tada hicem iz vatrenog oružja pogodio pripadnik Belivukove ‘navijačke’ grupe i od tada su ove dvije ekipe u zavadi. Inače, prije toga su navodno korektno sarađivali”, objašnjava izvor upoznat s prilikama u podzemlju i dodaje:

“Da li ova pucnjava u Berlinu ima neke veze s tim sukobom od prije tri godine ili je po sredi nešto drugo, za sada se sa sigurnošću ne zna. Priča se da je ekipa, u kojoj su navodno i ranjeni muškarci, na lošem glasu i da važi za nekorektnu u poslu, ali i vrlo opasnu.”

Čitaj još:   Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski: Možemo ostati bez novca, benzina, tople vode i svjetla, ali ne bez slobode... (foto, video)

Kako prenose njemački portali, na trojicu muškaraca iz Novog Pazara ispaljeno je više od 29 hitaca, a Adisa je navodno pogodilo sedam, i to u gornji dio tijela, uglavnom u grudi. Na muškarce je zapucano oko 23 sata i oni su sa izuzetno teškim povredama prebačeni u berlinsku bolnicu. Mediji su juče pisali da se vjeruje da je Adis bio meta ove sačekuše dok su njegova dva prijatelja kolateralna šteta.

Pucnjava na Vračaru

Izvor otkriva i šta se dešavalo prije dvije godine, kad je 29. decembra oko 18.30 sati na uglu Makenzijeve i Kursuline ulice na Vračaru ranjen S. D. iz Novog Pazara, koji je navodno drugar juče ranjenih muškaraca u Berlinu.

“Navodno, S. D. se sastao s ljudima bliskim Veljku Belivuku radi primopredaje droge. Međutim, došlo je do svađe i pucnjave u kojoj je S. D. pogođen u stomak. Prema jednoj verziji, S. D. je ranjen jer se odlučio na saradnju s policijom, a prema drugoj, druga ekipa nije bila zadovoljna saradnjom”, kaže izvor.

Na aparatima

Njemačka policija blokirala je dio grada u kom se desila pucnjava i u toku je potraga za napadačima. “Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera i iz šiša-bara, u kom su najvjerovatnije sjedili Novopazarci, ali i sa okolnih zgrada. Obavljen je i razgovor s potencijalnim očevicima”, prenose mediji.

Čitaj još:   RADA Trajković: Vučićevo obraćanje je panika, ne možete od sijanja zla žnjeti dobro... (foto, video)

Inače, pojedini domaći mediji juče su saopštili da je Adis B. preminuo po prijemu u bolnicu, ali su iz njegove porodice to demantovali. “On je u teškom stanju i na aparatima je, ali nije preminuo”, naveli su oni za portal Večernjih novosti.

izvor: mondo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more