IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUK Jeremić: Vučić mi se unosio u lice i vikao- „hajde me tuci“ (foto i video)

Aleksandar Vučić, pozvao je predstavnike Narodne stranke, Vuka Jeremića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Vladimira Gajića i Borivoja Borovića “da dođu da ga linčuju ako smiju” i da će on sam izaći na kraj sa njima…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti…petak, 25.06.2021…17.34… VUK Jeremić: Vučić mi se unosio u lice i vikao- „hajde me tuci“ (foto i video)

Članovi Narodne stranke odazvali su se pozivu šefa srpske države i jutros se pojavili ispred Predsedništva na Andrićevom vencu.

Vučić se, prema svedočenju Jeremića, pojavio ispred njih, unosio im se u lice, poručujući: “Hajde me tuci”.

Došli smo svi mi koje je rekao da će da tuče. Borivoje Borović trenutno nije u zemlji. Naš četverica smo došli kako bismo rekli predsedniku da ga se ne bojimo.

Pozvao nas i došli smo da tražimo prijem kako bismo videli šta je htio da kaže- rekao je prije ulaska u Predsedništvo, lider Narodne stranke, Vuk Jeremić.

Nekon nekoliko minuta boravka u zgradi Predsedništva, predstavnici Narodne stranke su se ponovo obratili medijima. Jeremić je rekao da je Vućić sišao u prizemlje i da je bio vidno bijesan.

Čitaj još:   NOVOPAZARSKI CAREVI BRZINA PRED NOVIM IZAZOVIMA

Sišao je predsednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da viče i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega je u tom trenutku bilo obezbeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smeo. Psovao je, vređao i pretio nama. Meni se unosio lice i govorio mi da sam lopuža. Ja sam ga pitao da li sme da to kaže na RTS- u i da razgovaramo, on je eksplicitno rekao da ne sme- istakao je Jeremić.

Predsednik Narodne stranke objasnio je da su se predstavnici Narodne stranke pojavili ispred Predsedništva zbog poziva Vučića da dođu kako bi ih on prebio.

– Mi smo se pojavili kako bismo ga upitali da li je on stvarno normalan da zove javno građane Srbije i svoje političke protivnike da ih bije. To je bio naš plan, ali to nije moglo da se uradi, jer je on, naravno, sišao sa četvoricom, petoricom ljudi iz obezbeđenja i počeo da viče na nas – opisao je Jeremić susret sa Vučićem.

izvor Direktno.rs

Čitaj još:   VUK JEREMIĆ: Vučić će se "okliznuti i pasti" na kosovskom pitanju...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more