IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADVOKAT GAJIĆ O OKRŠAJU S VUČIĆEM: “Srbijom u istoriji nije vladao takav primitivac i nevaspitan čovjek kakav je on…”! (foto i video)

Advokat Gajić je rekao da su Srbiju kroz historiju vodili različiti vladari i državnici, ali da se na čelu te zemlje nikada nije nalazio takav primitivac i nasilnik kakav je Aleksandar Vučić…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… subota, 26.06.2021…11.34…ADVOKAT GAJIĆ O OKRŠAJU S VUČIĆEM: “Srbijom u istoriji nije vladao takav primitivac i nevaspitan čovjek kakav je on…”! (foto i video)

Beogradski advokat Vladimir Gajić, jučer zajedno predsjednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem potpredsjednikom Miroslavom Aleksićem imao neprijatan susret s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u zgradi Predsjedništva Srbije, rekao je jutros da nisu išli nepozvani, niti im je cilj bio provociranje incidenta. 

Dan ranije predsjednik Vučić nas je poimenično pozvao da dođemo kod njega da se fizički obračunamo. Mi smo na taj poziv odgovorili tako što smo otišli da mu kažemo da predsjedniku države ne priliči da poziva na linč i nasilje. Možda smo ga jedino iznenadili time što niko, pa ni on, nije znao da ćemo mi doći, pa nas nije očekivao”, kazao je Gajić.

Ovaj ugledni beogradski advokat rekao je za Jutarnji program Nove TV da je bio zapanjen primitivizmom i huliganskim nastupom Aleksandra Vučića. 

Čitaj još:   DANILO Kalezić: ANDRIJA Mandić u Briselu sebe želi da predstavi kao reformisano ‘de facto’ LICE koje kontroliše Vladu Crne Gore... (foto) 

“Kad je došao do nas, on je najprije Vuka Jeremića zasuo takvim uvredama, vulgarnim psovkama, da je to neuskuno prepričavati. Unio mu se u lice na 10 centimetara udaljenosti provocirajući tuču. Zaista, u kafanama nakon takvih psovki i unošenja u licu obično uslijede tuče, ali mi nismo bili u kafani, nego u Predsjedništvu Srbije. Čak su i ljudi iz obezbjeđenja zgranuti onim što su vidjeli i čuli, u jednom trenutku rekli Vučiću da se smiri i prestane vikati i psovati, ali ih on nije poslušao”.

Advokat Gajić je rekao da su Srbiju kroz istoriju vodili različiti vladari i državnici, ali da se na čelu te zemlje nikada nije nalazio takav primitivac i nasilnik kakav je Aleksandar Vučić. 

“Partizani koji su 1945. preuzeli vlast jesu bili svakakvi, bahati, prijeki, ali to se ne može uporediti sa primitivizmom i nevaspitanjem Aleksandra Vučića. On, koji se javnosti stalno predstavlja kao neustrašivi heroj je najobičnija kukavica kao i svi drugi radikali”, kazao je Vladimir Gajić.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more