IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“ČUO SAM SE SA ŽELJKOM MITROVIĆEM”: Kristijan Golubović progovorio o hapšenju nakon upada u “Zadrugu” (foto i video)

Bivši robijaš i siledžija Kristijan Golubović navodno je priveden u stanicu policije u Pećincima jer je nasilno upao u rijaliti Zadruga da bi video svoju ljubavnicu Kristinu Spalević…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti…nedelja, 27.06.2021…00.54… “ČUO SAM SE SA ŽELJKOM MITROVIĆEM”: Kristijan Golubović progovorio o hapšenju nakon upada u “Zadrugu” (foto i video)

S obzirom na to da je Golubović izbačen iz rijalitija zbog fizičkog obračuna sa Miljanom Kulić i pripadnicima obezbjeđenja, produkcija nije htela da rizikuje i da pokušava da primijeni silu da bi izbacili Kristijana napolje, već su pozvali policiju.

Pripadnici organa reda,brzo su došli na lice mjesta nakon što je bivši robijaš Kristijan izašao napolje oni su mu rekli da pođe sa njima u stanicu.

Tamo je saslušan u svojstvu građanina, a u svojoj izjavi je objasnio kako i zašto je nasilno upao u rijaliti Zadruga, prenosi “Kurir”.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: DANAS POSLEDNJI ISPRAĆAJ mlade crnogorske košarkašice IVONE Đikanović... (foto)

Sada se tim povodom oglasio bivši robijaš Kristijan Golubović…

Nemam razloga da budem uhapšen, čuo sam se sa vlasnikom Pinka, sve je u redu. Ja sam bio zadrugar, ušao sam tako, sve je to okej, shvata on mene i eto, mi smo prijatelji, imamo toleranciju. Ja ništa nisam uradio, nikakvo krivično djelo nisam uradio- kazao je siledžija i bivši robijaš Kristijan za “Republiku“.

VIDEO: Kristijan upada u Zadrugu:

Izvor Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more