IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAŠKO Konjević: Tražimo kontrolno saslušanje Krivokapića, zbog tvrdnji da mu se spremalo HAPŠENJE… (foto)

Predsjednik Socijaldemokratske partije član Odbora za bezbjednost kao i odbranu Skupštine CG Raško Konjević, uputio je zahtjev za kontrolno saslušanje v. d direktora Uprave policije Zorana Brđanina, direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejana Vukšića i glavnog specijalog tužioca Milivoja Katnića.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… nedelja, 27.06.2021…12.54…  RAŠKO Konjević: Tražimo kontrolno saslušanje Krivokapića, zbog tvrdnji da mu se spremalo HAPŠENJE… (foto)

Tema kontrolnog saslušanja je izjava premijera Zdravka Krivokapića o namjeri za njegovo hapšenje, navodi se u saopštenju SDP- a…

“Predsjednik Vlade Crne Gore, gosp. Zdravko Krivokapić je, naime,  u televizijskom intervjuu, koji je dao 10.juna tekuće godine, izjavio da je “imao informacije da mu se spremalo hapšenje zbog veleizdaje da je potpisao Temeljni ugovor u Beogradu, koji je protivustavan”.

Kako navedena izjava ostavlja mnoga otvorena pitanja, nužno je organizovati sjednicu Odbora na kojoj bi se izvršilo saslušanje vd direktora UP Zorana Brđanina i direktora ANB Dejana Vukšića u okviru koje bi se članovima tog radnog tijela Skupštine pružile informacije o nalogodovacima i potencijalnim izvršiocima hapšenja premijera” saopštili su iz SDP- a.

Kako navode, oni smatraju da je veoma bitno da zbog ozbiljnosti optužbi, ali i pozicije koju pokriva, svoj stav o ovoj izjavi na Odboru saopšti i GST gosp. Milivoje Katnić.

Čitaj još:   Od danas nova pravila za ulazak u Sloveniju... (foto)

“U svakom demokratskom društvu ovakve najave izazivaju uznemirenost javnosti, ali i potencijalnu duboku institucionalnu krizu, te je stoga potrebno dobiti sve informacije o ovom slučaju” – naveo je u obrazloženju zahtjeva upućenog predsjeniku Odbora Milanu Kneževiću poslanik Raško Konjević…

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more