IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ENGLEZIMA I SA ULAZNICAMA- Zabranjen ulazak na stadion u Rimu… (foto i video)

Engleskim navijačima koji budu doputovali u Rim na utakmicu četvrtfinala Evropskog fudbalskog prvenstva protiv Ukrajine biće zabranjen ulaz na stadion zbog ograničenja koja su na snazi u Italiji zbog koronavirusa…

RIM: Svijet, Sport, vijesti… četvrtak, 01.07.2021…13.34… ENGLEZIMA I SA ULAZNICAMA- Zabranjen ulazak na stadion u Rimu… (foto i video)

Italijanska ambasada u Londonu saopštila je danas da zbog restrikcija u vezi sa korona virusom u zemlji, “svako ko je bio u Velikoj Britaniji u prethodnih 14 dana, bez obzira na nacionalnost i prebivalište, neće moći da uđe na stadion, čak i ako ima ulaznicu”, prenio je Skaj.

Engleska je do sada sve utakmice na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu igrala na Vembliju u Londonu, a meč četvrtfinala protiv Ukrajine igraće u subotu od 21 sat na Olimpijskom stadionu u Rimu.

Svako ko u Italiju doputuje iz Ujedinjenog Kraljevstva moraće da provede pet dana u izolaciji.

Čitaj još:   DIPLOMATSKA POBJEDA BIH: Christian Schmidt sigurno dolazi, zašto Rusija nije iskoristila pravo veta? (foto)

“Samo oni koji budu mogli da dokažu da su doputovali u Italiju prije šest dana i proveli pet dana u karantinu, a poslije toga su bili negativni na testiranju na korona virus, moći će da uđu na Olimpijski stadion”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da izuzetak od karantina iz bilo kog pravnog razloga, neće značiti dozvolu za ulazak na stadion.

“Zbog toga, navijači iz Ujedinjenog Kraljevstva ne bi trebalo da putuju u Italiju na utakmicu u subotu na Olimpijskom stadionu u Rimu”, navodi se.

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more