IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U BERLINU- SRBIN SNIMIO SVOJE SAMOUBISTVO: Uživo emitovao, kako skače sa 12. sprata zgrade… (foto)

Zastrašujući video samoubistva uživo je gledalo više od 100 njegovih virtuelnih prijatelja, a mnogi od njih su mu ostavljali komentare i odgovarali ga od skoka…

BERLIN: Svijet, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 01.07.2021…00.14…UŽAS U BERLINU- SRBIN SNIMIO SVOJE SAMOUBISTVO: Uživo emitovao, kako skače sa 12. sprata zgrade… (foto)

Nakon dugog video snimka, uslijedio je prekid, a onda su se komentari redali…

Mladić A. N. iz Vršca, sudeći po objavama na Facebooku, izvršio je samoubistvo skokom sa 12. sprata zgrade u Berlinu, a svoju smrt uživo je emitovao na toj društvenoj mreži, piše Srbija Danas.

Tragedija se navodno dogodila 25. juna, a mladić je na početku uznemirujućeg videa, koji traje 13 minuta, na srpskom rekao:

“Prijatelji, neprijatelji, braćo, kumovi, hoću da skočim sa 12. sprata zgrade, svega mi je preko ku**a”.

Mladić je potom nastavio da snima ambis, a kada se pojavila policija, koju je najvjerovatnije pozvao neko od njegovih prijatelja sa Facebooka, počeo je da govori na njemačkom.

Osim policije ispred zgrade je došla i ekipa hitne pomoći. I dok su policajci pokušavali da odgovore muškarca od suicida, A. N. je prebacio noge preko ograde, a na snimku mu se vidi patika. U narednim minutima vidi se kako muškarac trese kameru, a zatim preskače ogradu i hvata se za sims rukama dok mu tijelo visi.

Zastrašujući video samoubistva uživo je gledalo više od 100 njegovih virtuelnih prijatelja, a mnogi od njih su mu ostavljali komentare i odgovarali ga od skoka.

Čitaj još:   U NEDJELJU SPAVAMO SAT DUŽE- Počinje zimsko računanje vremena
alt

“Molim te, reci da to nije istina, javi mi se samo da kažeš da to nisi uradio”, jedan je od komentara.

“Gdje je? Je l’ se stvarno ubio”, glasi drugi komentar.

Neki korisnici Facebooka pokušavali su na sve moguće načine da ubijede A. N. da ne počini samoubistvo.

Osuda okoline mogući motiv?

Motiv samoubistva mladića, sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, ali i objavama njegove žene, mogao bi biti to što njihova okolina nije odobravala njihovu ljubav.

“Dragi naši prijatelji, drugovi i porodico, pošto niste mogli da nas rastavite kao što ste to željeli, evo sada se mnogima ispunila želja što nismo više zajedno. Međutim, doći će i taj dan kada ćemo opet biti zajedno, kasnije ili prije”, stoji u njenoj objavi.

“Druže, nemoj to da radiš, molim te, nemoj, nisi sam! Daj, bre, imaš djecu i ženu trudnu, daj, nisi mali”, samo je jedna u nizu poruka ispod videa.

Žena potvrdila

Da je zaista digao ruku na sebe, potvrdila je i djevojka za koju je A. N. naveo da mu je supruga.

“Ljubavi moja, reci mi, zbog čega si to uradio? Otvori oči da me vidiš i reci mi. Molim te, ne znam kakav će ovo život biti bez tebe, a sve smo mogli da riješimo zajedno. Voljela sam te iskreno, ali nisam znala da ćeš tako da me osudiš i sebi presudiš”, navela je supruga na svom profilu na Facebooku uz njihovu zajedničku fotografiju i uplakane emotikone.

Čitaj još:   Regionom odjeknula lažna vijest: Da nije više živ Stipe Mesić, evo ko stoji iza toga... (foto i video)

izvor Informrmrt.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more