IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UMJEŠAO SE i Ćiro Blažević: Za mene je on mrtav čovjek… (foto i video)

Jedan od onih koje je kritikovao na neki način i vređao bio je i sam selektor Zlatko Dalić, njemu je Rebić posvetio sledeću poruku: “Žao mi je što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentovanu generaciju”…

ZAGREB: Hrvatska, Sport, vijesti… petak, 02.VII. 2021… 13.59… UMJEŠAO SE i Ćiro Blažević: Za mene je on mrtav čovjek… (foto i video)

Ante Rebić je nakon eliminacije od Španije na Evropskom prvenstvu bio suočen sa brojnim kritikama, pa je napadač Milana odlučio da odgovori kroz nekoliko poruka na Instagram storiju.

Roberta Prosinečkog i Goran Vlaovića, legende hrvatskog nogometa, nazvao “TV stručLjacima”, ali mu Prosinečki nije ostao dužan, pa je u izjavi za portal Index pitao: “Ko je Ante Rebić? Ne znam ko je to”.

U sve se umješao i popularni i legendarni Miroslav Ćiro Blažević, koji je Hrvatsku 1998. godine odveo do trećeg mjesta na Mundijalu.

Jako mi je žao jer Ante Rebić je bio moj ljubimac. A nakon ove njegove nespretne izjave, on je za mene, a mislim i za reprezentaciju, “mrtav čovjek”. To je neoprostivo, to je najgore što jedan igrač može kazati. On je izdao Dalića, ali ne samo Dalića, nego cijelu naciju- rekao je to legendarni Ćiro Blažević.

Rebić je s vatrenima bio drugi na svijetu u Rusiji 2018. godine. Prisjetio se Ćiro kakvu je popularnost napadač Milana tada uživao u domovini.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Ne dopustimo da avanturisti i neznalice ugrožavaju našu evropsku budućnost... (foto)

Pa nema tako dugo, sve mlade ženske Hrvatske su bile zaljubljene u njega! Tako je bio divan, i Dalić mu je bio tada najdraži. A sad nakon što je napravio to što je napravio joj meni… Nije ništa donio u ovim utakmicama na Euru, izgubio je sav kredibilitet, a s ovom izjavom je pokazao da nije ni sportista. Jako mi je žao- jasan je Ćiro Blažević. 

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more