IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković PORUČILA VUČIĆU: “Nikad neću biti SLUGA I VAZAL zvaničnoj politici SRBIJE”

Maltretirana sam zbog svojih nacionalnih i političkih stavova, rekla je Draginja Vuksanović-Stanković, poslanica u Skupštini Crne Gore.

– Nikada neću biti izdajnik da bih ušla u Srbiju, neću biti sluga i vazal zvaničnoj politici Srbije, uvijek ću služiti svojoj Crnoj Gori i svom narodu i na tom putu me ništa ne može pokolebati, istakla je Draginja Vuksanović-Stanković, poslanica SDP-a u Skupštini Crne Gore.

Vuksanović-Stanković je održala press konferencije povodom neprijatnosti koje je doživjela prilikom ulaska i izlaska iz Srbije prije nekoliko dana.

– Neprijatnosti sam imala i prilikom ulaska i prilikom izlaska iz Srbije. Sve to sto mi se dogodilo zato što drugačije mislim i pripadam partiji koja dijeli evropske i multietničke vrijednosti, rekla je ona.

Zahvalila se svima na podršci, uz napomenu da nikada neće izjednačavati politiku Srbije sa srbijanskim narodom. 

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković poziva MILA Đukanovića da raspusti parlament... (foto)

Prema njenim riječima, policijski službenici su je u Beogradu maltretirali zbog njenih nacionalnih i političkih stavova.

– U momentu kad sam predala svoju ličnu kartu, rekli su mi da sam označena crvenom bojom i onda sam pretresana. Po povratku u Crnu Goru dobila sam zapisnik o pretresu, istakla je Vukasnović-Stanković.

Portparol partije Bojan Zeković ocijenio je da je to odnos prema dvije trećine crnogorskog parlamenta koji su izglasali rezoluciju o genocidu u Srebrenici, prenosi Oslobođenje.

Od Vlade Crne Gore, kako je dodao, očekuju da od Srbije traži objašnjenje povodom ovih događaja.

izvor: SB

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Čitaj još:   NADOLAZEĆA KATASTRAFA, HRVATSKI GIGANT- "JANAF" PREKINUO ISPORUKU NAFTE SRBIJI: Stručnjak poručio- "Posljedice to će biti katastrofalne!" (foto, video)
DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more