IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nenad ČANAK razvio komitsku zastavu na Happy TV: Mariću, ne dirajte Crnu Goru i njeno jedinstvo… (foto i video)

Lider Socijaldemokratske lige Vojvodine Nenad Čanak je u emisiji na Happy TV kod Milomira Marića razvio zelenu komitsku zastavu i poručio da ”ne diraju Crnu Goru”….

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 05.VII. 2021…10.34…  Nenad ČANAK razvio komitsku zastavu na Happy TV: Mariću, ne dirajte Crnu Goru i njeno jedinstvo… (foto i video)

On se osvrnuo i na nedavni događaj mokrenja na spomenik Ljubu Čupiću za kojeg kaže da je planetarni simbol otpora.

Voditelj Milomir Marić mu je prvo kazao da ne razvija zelenaški barjak u studiju, ali je Čanak nastavio.

”Vidiš ovu zastavu, znate vi šta je ovo. Ovo je zastava komitska koju sam dobio na Cetinju, kao prijatelj. E, ova zastava je zastava pod kojom su ljudi krenuli da brane čast i ponos Crne Gore, kada je bila nasilno uvlačena da nestane u nekakvoj velikoj Srbiji…

Pod ovom zastavom se krenulo. Šta je problem najednom ćeš imati sa jedne strane srpske trobojke sa crnogorskim orlom, a sa druge strane ovu. A znate šta to znači, kad se nađu sa dvije strane? Zato ne dirajte Crnu Goru i njeno jedinstvo. Inače će ove zastave, biti zastave zaraćenih strana”, kazao je Čanak…

Čitaj još:   Vic dana Tim naučnika istražuje na Balkanu...

Marić ga je pitao da li je Milo Đukanović, iako predsjednik Crne Gore, pao sa vlasti ili ne, na šta je Čanak odlučno odgovorio da nije.

”Ima samo jedna definicija vlasti. Vlast je kad te slušaju” rekao je Čanak, a voditelj je pitao da li slušaju Mila Đukanovića.

”Šta ti misliš?” – pita Čanak, a Marić odgovara da misli da slušaju.

”Ti si mudar čovjek. Pokvarenjak, ali mudar”, rekao mu je Čanak.

Pogledajte isječak iz emisije:

Izvor Kodex.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more