IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SELIM JE Otišao u Njemačku za BOLJIM ŽIVOTOM: Imao je samo jedan CILJ… (foto i video)

Ovogodišnji finalista “Zvezda Granda”, Selim Selimović ostvario je zapažen uspjeh i prepoznatljiv muzički stil tokom takmičenja…

DIZELDORF: Svijet, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 05.VII. 2021…00.34… SELIM JE Otišao u Njemačku za BOLJIM ŽIVOTOM: Imao je samo jedan CILJ… (foto i video)

Svi izvođači se uvijek trude da na sceni sve izgleda perfektno, a malo ko se pita sa kakvim se mislima oni bore prije samog izlaska na scenu.

– Prije nego što se digne zavesa ja sam uvijek razmišljao o svojoj djeci, imam troje dece. Ovo radim zbog njih jer želim da žive još bolje nego sada i kad god sam bio na onoj “ringli” to mi je davalo energiju da dođem do finala– otkrio je Selim u emisiji Grand Magazin.

Selim inače živi u Njemačkoj sa svojom porodicom, gdje se bavi muzikom, a troje djece smtra svojim najvećim životnim uspjehom.

Selimom Selimovićem. S  obzirom da ovaj kandidat živi u Dizeldorfu, imali smo čast da ga ugostimo u Grandovom studiju u Košutnjaku, gdje nam je ispričao svoju životnu priču.

Iako, za sebe, kaže da je rođen spreman, Selim je u naše prostorije stigao sa zakašnjenjem, a nas je zanimalo i da li mu je najveća mana to što kasni.

– Jeste, priznajem da jeste- kroz smeh je on odgovorio.

Poznato je da je rođen u Nišu, a već godinama živi u Njemačkoj gdje se bavi muzikom, a ovom prilikom nam je ispričao i zbog čega je odlučio da se odseli kao i koliko mu je bilo teško da počne novi život u dalekoj državi.

Čitaj još:   SARAJEVO: ODBIJENE ŽALBE HASANA DUPOVCA I ZIJADA MUTAPA- OSTAJU U PRITVORU! (foto)

– Bilo mi je mnogo teško, posebno zato što nisam znao jezik, ali nisam se pokajao. Moja deca sada tamo idu u školu i to je za njihovu budućnot– iskren je bio Selimović.

Poslije njegove porodice, muzika mu je  najveća ljubav, međutim nije bila njegov primaran životan poziv.

– Kada sam otišao u Njemačku radio sam svašta da bih zarađivao za svoju porodicu. Muzikom se bavim od 2015. godine i to sasvim slučajno . Jedan drug me je čuo kako pjevam i pozvao na probu, nakon čega sam počeo da radim sa njima– ispričao je Nišlija i dodao kako je kao mali maštao da bude bubnjar po uzoru na babinog brata, ali da je ovo bio prelomni trenutak kada je shvato da će biti pevač.

Publici se kroz ovo takmičenje predstavio upečatljivim žanrom, za koji kaže da su krivi njegovi mentori.

– Ja uvek verujem svojim mentorima, oni su me i uveli u ovaj pravac. Ja nikad ne bih pevao ovo, hteo sam da pevam i Pejovića i Sašu Kovačevića i mnoge druge, ali da sam pevao to što sam ja hteo odavno bih ispao.

Kao i svaki dječak, i on je kao mali zamišljao da će biti fudbaler, a od tog sna je odustao kada je dobio svoju prvu ćerku.

Čitaj još:   ŠTA SE OVO DOGAĐA: Novi snažan potres pogodio Balkan, podrhtavanje tla uznemirilo i BiH... (foto)

– Nisam želio da imam druge obaveze, već da se posvetim svom prvom djetetu i porodici.

A kakav je Selim bio u školi , kao i koji mu je prvi nestašluk saznajte u videu ispod.

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more