IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRETUČEN NA UTAKMICI U BEOGRADU: Dr Denis zbog udarca u glavu krenuo na kontrolu, pa stradao… (foto)

Ljekar iz Pazara Denis Bošnjak izgubio život u saobraćajnoj nesreći na 63. kilometru auto- puta iz pravca Čačka ka Beogradu…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti… utorak, 06.VII. 2021… 12.34…PRETUČEN NA UTAKMICI U BEOGRADU: Dr Denis zbog udarca u glavu krenuo na kontrolu, pa stradao… (foto)

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom Audi Q5 i sletio sa puta.

“Kretao se nekih 200 metara zaustavnom trakom, i na kraju uletio u kanal koji se nalazi na oko desetak metara od autoputa”, rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Ovaj poznati novopazarski ljekar koji je poginuo jutros na autoputu Miloš Veliki, bio je član stručnog štaba KMF Novi Pazar i žrtva napada koji se prije mjesec dana dogodio na meču sa FON-om u borbi za titulu.

Denis Bošnjak je doktor Pazaraca koji je na pomenutom meču dobio udarac pesnicom u glavu od strane jednog navijača, a upravo zbog tog udarca je putovao u Beograd na kontrolu.

Čitaj još:   MASOVNA TUČA CRNOGORACA I SRBA U CENTRU BEČA... (foto)

MUP je tada javio da je doktor Novog Pazar, zadobio teške tjelesne povrede – zbog čega je navijač nedugo zatim uhapšen.

“Jedan od prijatelja doktora Denisa nudio im je prethodnog dana da ih on poveze u Beograd pošto je doktor putovao na ljekarsku kontrolu. Ljekar je to odbio, rekao je da je u stanju da vozi automobil, a da sa njim ide i porodica, da prošetaju gradom, obiđu Beograd dok je na kontroli”, ispričao je jedan doktorov prijatelj iz Novog Pazara.

Izvor: Kurir