IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIJEST KAO BOMBA: DODIK najavio ukidanje institucija Republike Srpske? (foto i video)

Dodik je ponovio da će Republika Srpska imati jednu novu inicijativu koja se odnosi na to da predsjednik Republike Srpske i član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske budu ista osoba…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti…utorak, 06.VII. 2021… 00.34… VIJEST KAO BOMBA: DODIK najavio ukidanje institucija Republike Srpske? (foto i video)

Dodik je ponovio da će Republika Srpska imati jednu novu inicijativu koja se odnosi na to da predsjednik Republike Srpske i član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske budu ista osoba.

Govoreći o izmjenama Izbornog zakona BiH Milorad Dodik predsjednik SNSD-a rekao je da je Republika Srpska spremna dogovarati se o svim aranžmanima koji su neophodni dok god je to u okviru odluka Narodne skupštine Republike Srpske.

Tako je Dodik ponovio da će Republika Srpska imati jednu novu inicijativu koja se odnosi na to da predsjednik Republike Srpske i član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske budu ista osoba.

Čitaj još:   UŽAS- NOVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U SARAJEVU: Dugogodišnje porodične svađe i sukobi bile motiv da sin zapali oca... (foto)

“Mislim da bi to bitno doprinijelo funkcionalnosti i ne bi dovelo do toga da RS ima dualizam u vlasti. Ako opozicija želi, ja sam spreman da im pojasnim zašto je to dobro”, rekao je Dodik za sarajevski Klix.

Da li Dodik nikom ne vjeruje ili nema više poslušnih kandidata odnosno da li ovo radi iz ličnih interesa zbog kojih je spreman i na ukidanje funkcije predsjednika Republike Srpske, kako god, naš izvor tvrdi da se Dodik igra sa vatrom koja bi mogla sagorjeti i Republiku Srpsku.

Izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more