IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIJELO POLJE: Doček ISAKA Šabanovića sjutra na trgu… (foto i video)

Isak Šabanović na takmičenju ¨Zvezde Granda˝ osvojio je visoko drugo mjesto a tokom istog bio je glavni favorit, Bjelopoljci su odlučili da ga dočekaju kao najboljeg ambasadora svog grada na Trgu Slobode…

BIJELO POLJE: Svijet, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 07.VII. 2021…13.54… BIJELO POLJE: Doček ISAKA Šabanovića sjutra na trgu… (foto i video)

Sjajnim nastupima i veličanstvenim izvođenjema na sceni ˝Zvezda Granda˝, najpoznatijem regionalnom muzičkom takmičenju, mladi Bjelopoljac osvojio je srca svih generacija Balkana.

Isak šabanović kao njegov uspjeh, prirodno, najviše su ponosni u njegovom rodnom gradu koji će ga sjutra, 7. jula u 19h dočekati na glavnom gradskom trgu. 

Mladoj zvijezdi regiona danas je 26. rođendan, koji mu ovom prilikom čestitamo i uvjereni smo da će za njega ovo biti nezaboravna rođendanska proslava a mi očekujemo da nas uskoro časti svojim novim pjesmama.

˝Na zahtjev više sugrađana posebno mladih Bjelopoljaca, odlučili smo da simboličnim dočekom uz poštovanje epidemioloških mjera, iskažemo poštovanje i podršku za veliki uspjeh našeg sugrađanina Isaka Šabanovića…

Čitaj još:   TREBA IMATI SRCA DA BI SVE BILO MOGUĆE

Svojim maestralnim nastupom pobrao je simpatije svih Bjelopoljaca u našem gradu i dijaspori i učinio nas ponosnim. Bjelo Polje učinio poznatim na muzičkoj mapi regiona.¨ istakao je gradonačelnik Bijelo Polja, Petar Smolović za Kodex.

Opština Bijelo Polje i Centar za kulturu su organizatori a podršku je dala i Cvjećara Šćekić.

˝Uvijek sam tu da podržim mlade i talentovane ljude. Sjetim se svog početka znam kako je početi od nule, a posebno Isaka koji je osvojio zvijezdano nebo ali i sve mlade ljude tu sam da podržim, da dočekam i da malo moje magične prašine pustim.˝ kazao je vlasnik Boban Šćekić.

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more