IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POSLEDICE SUKOBA u Mažestiku: Kneževiću polomljena ruka, Sekuliću stradao nos? (foto)

Milan Knežević pojavio na pres konferenciji nakon sastanka predstavnika parlamentarne većine sa rukom previjenom u zavoj što je, po svemu sudeći posledica sukoba koji se juče ujutru dogodio u hotelu Mažestik, kada ga je napao Dejan Sekulić, kome je sin Andrije Mandića slomio nos…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… srijeda, 07.VII. 2021…13. 54 … POSLEDICE SUKOBA u Mažestiku: Kneževiću polomljena ruka, Sekuliću stradao nos? (foto)

Portal Aktuelno je prenio do incidenta došlo kada je kum od biznismena Duška Kneževića– Dejan Sekulić, ušao u raspravu sa liderom DNP- a Milanom Kneževićem, kojeg je zatim pokušao fizički da napadne.

Sekulić je, prema saznanjima portala Aktuelno, optužio Kneževića da je ”zbog njegove podrške koju mu je dao u govoru u Skupštini proveo duže vremena u pritvoru nego što je trebalo, jer je podrška DF- a bila kontra produktivna i da je on to znao”.

Prema riječima izvora portala Aktuelno, Sekulić je pokušao i fizički da napadne Kneževića ali se lider DNP-a odbranio.

Čitaj još:   SVE BELVEDERSKE POBJEDE- Opšti crnogorski INAT i UJEDINJENJE...

Nakon što se situacija smirila, kasnije dok je Sekulić sjedio u lobiju hotela Mažestik, prišli su mu Andrija Mandić sa sinom i bivšim ministrom unutrašnjih poslova Andrijom Jovićevićem.

Mandić i Jovićević su imali verbalnu raspravu sa Sekulićem, a u jednom trenutku Mandićev sin je skočio na Sekulića i, kako su kazali naši izvori, udario ga i polomio mu nos.

Na kraju čitav incident zataškala je policija koja je stala na stranu funkcionera DF- a i poručila zavađenim stranama ”da se pomire i upute izvinjenje jedni drugima”.

Podsjetimo, lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević u povratku iz zvanične posjete Rusiji svratili su u Beograd gdje su se sreli su se i sa patrijarhom SPC Porfirijem Perićem.

izvor Standard.co.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more