IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANA CIJELU NOĆ NIJE MOGLA DA SPAVA: Premijerka Srbije bijesna zbog poruka iz Potočara… (foto i video)

Ana Brnabić je ocijenila da su sve poruke iz Potočara, na komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici, bile s ciljem da se napadne Srbija…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak,12.07.2021… 11: 44 …ANA CIJELU NOĆ NIJE MOGLA DA SPAVA: Premijerka Srbije bijesna zbog poruka iz Potočara… (foto i video)

Porede sa Holokaustom i u potpunosti zaboravljaju Jasenovac i sve ono što se Srbima desilo od početka Drugog svetskog rata. Krenu i da negiraju i svu srpsku, romsku, jevrejsku, ali pre svega srpsku decu, koja su na najužasniji način stradala u prvom koncentracionom logoru u Jasenovcu- rekla je Ana Brnabićeva.

Ona je navela da niko ne ode u Bratunac, niti kaže riječ o 3.000 žrtava u Podrinju.

Na taj način, ocijenila je ona, poništavaju se i žrtve Srebrenice, ali mnogima je i to u redu sve dok dodatno ponižavaju Srbiju i iznova ubijaju srpske stare ljude, žene, djecu.

Moja poruka i želja svima onima koji danas šalju te poruke je drugačija budućnost, da ne pričamo o prošlosti, da razgovaramo o tome šta zajedno možemo da radimo da bi ovaj region bio jedan od prosperitetnijih u Evropi – rekla je Brnabićeva za tv Pink.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: BOLI GUBITAK VLASTI? Mislite pozitivno Nikada je više nećete izgubiti, jer je nećete ni dobiti… (foto)

Podsjetivši da je premijer privremenih prištinskih institucija Albin Kurti izjavio juče u Srebrenici da je „ono što se desilo u Srebrenici najgori zločin u Evropi od kraja Prvog svjetskog rata“, Brnabićeva je rekla da to nema veze sa  Srebrenicom, niti poštovanjem žrtava.

Ona je rekla da se Srbija “tim pritiscima treba da se odupre”.

– Srbija trpi ogromne pritiske koji će biti sve veći- navela je ona, uz ocjenu da “pritisci postoje, jer mnogima ne odgovara stabilna i jaka Srbija kakva je danas”.

Izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more