IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA OKOVALA BOSNU: Anida Zolota bila je jedno od najmilostivijih i plemenitijih bića… (foto)

Anida Zolota je jedno od najmilostivnijih i plemenitijih bića koje smo poznavali, poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći…

TRAVNIK: BiH, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 15.07.2021… 12: 51… TUGA OKOVALA BOSNU:Anida Zolota bila je jedno od najmilostivijih i plemenitijih bića… (foto)

Brojni prijatelji na društvenim mrežama opraštaju se od Anide Zolota iz Travnika koja je poginula jučer u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici.

“Da joj se dragi Allah smiluje i da je uvede u Džennet,a porodici da sabur. Anida Zolota je jedno od najmilostivnijih i plemenitijih bića koje sam ja poznavala”, navodi se u jednoj od objava.

Nesretna djevojka je bila na suvozačevom mjestu u Audiju A3 švicarskih tablica koji se u jednom trenutku zbog nedržanja dovoljnog razmaka, zabio u stražnji dio kamiona s prikolicom srbijanskih oznaka.

Čitaj još:   HABERI SA BOSFORA: Pun mjesec iznad Aje Sofije... (foto)

I dok su 42-godišnji vozač Audija, inače švicarski državljanin, te 22-godišnja putnica iz BiH, koja je sjedila na zadnjem sjedištu prevezeni u bolnicu na sanaciju povreda, 28-godišnjoj djevojci, nažalost, nije bilo spasa.

Anida je kao i mnogi mladi iz BiH, prošlog proljeća otišla u Švicarsku za boljim životom i poslovnim mogućnostima.

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more