IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRONAĐEN AVION NESTAO SA RADARA: Putnici preživjeli teško… (foto)

Avion, koji je nestao sa radara, pronađen je, a putnici su preživjeli teško slijetanje u blizini sibirskog grada Tomska, saopštilo je Ministartsvo za vanredne situacije…

TOMASK:Svijet,Crna Hronika,vijesti…petak,16.07.2021…19: 51… PRONAĐEN AVION NESTAO SA RADARA: Putnici preživjeli teško… (foto)

Svi ljudi koji su se nalazili u avionu An-28 živi su, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

Ministarstvo je prethodno saopštilo da je putnički avion An-28 imao teško slijetanje u Tomskoj oblasti i da su na lokaciji na kojoj je sletio pronađeni preživjeli.

“Lokacija teškog prizemljenja aviona otkrivena je u 14.36 po lokalnom vremenu. Primijećeni su preživjeli u blizini aviona”, saopštila je pres služba Ministarstva, prenosi Rts pozivajući se na Rojters.

Sibirska regionalna jedinica za potragu i spasavanje je takođe potvrdila da su spasioci pronašli nestali avion.

Čitaj još:   Prijavljen pokušaj samoubistva: Učenik koji je izmakao stolicu profesorici primljen u bolnicu... (foto)

“Avion, koji se prethodno vodio kao nestao, pronađen je. Spasilački avion izvještava o živim ljudima. Kakvo je njihovo zdravstveno stanje trenutno nije poznato”, saopštila je nešto ranije ta jedinica.

Prethodno su ruske novinske agencije prenijele da je avion, u kojem je bilo do 17 ljudi, među kojima i četvoro djece, nestao sa radara dok je letio iznad sibirske Tomske oblasti.

Saopšteno je i da je posada aviona imala tri člana…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more