IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SD: U BERANAMA sve svježije, ČETNIK za DIREKTORA Doma učenika i studenata…

Osvježavanje u Crnoj Gori, pod patronatom ministarke “četvororučice”, nastavljeno je u Beranama. Osvježilo je toliko da je susjednu Petnjicu juče zasuo ozbiljan grad, saopšteno je iz Socijaldemokrata Crne Gore.

“Nijesmo više ni iznenađeni, niti šokirani ovakvim izborima ministarke koja za sebe tvrdi da je “žena-četnik”. Pa ko bi bio bolji direktor, u njenim očima, od muškarca četnika, čiji CV krase fotografije sa posterima četničkog komandata Pavla Đurišića i barjačenje crnom zastavom četničkog pokreta”, navodi se u saopštenju.

Zadužila je, kako kažu,  “četvororučica Vesna Crnu Goru i te kako, a bogami i četnički pokret”.

“Tolike je direktore smijenila i sad bira istaknute članove ovog pokreta na čelne funkcije. Kako su krenuli, ne bi začudilo da se, u ovih nekoliko dana, umjesto državne zastave zavijori ova crna, četnička, kojom novi direktor ponosno barjači”, dodaje se u saopštenju.

Čitaj još:   NAJ NAJ Vic dana: Srbin i Hrvat o poklonu ženama za Novu godinu...

Ironično poručuju, da ovim tempom će doći do izjednačavanja  četničke i partizanske ideologije.

“No, manimo se prošlosti, što bi rekli pojedini konstituenti vlasti. Ona je sasvim nebitna, četnici ne postoje, evo će nas još malo ubijediti da nikad nijesu ni postojali, ili makar da su bili antifašisti i jednaki sa partizanima. Koga, na kraju krajeva briga, mi ćemo skupljati ćikove i omote od čokoladica po ulici, dok četnički pokret preuzima obrazovni sistem. Jer, domovina se brani rekom, a ne pisanjem o tamo četniku direktoru nekom”, zaključuje se u saopštenju.

izvor: CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more