IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“VUČIĆU PEDERU”: “Grobari” zagrmeli i u Novom Sadu… (foto i video)

Poslije skandiranja na košarkaškom meču, “grobari” su prvo i na utakmici fudbalera crno- bijelih jasno stavili do znanja predsjedniku Srbije Vučiću šta misle, pa se tokom duela između Proletera i Partizana prvo na stadionu “Karađorđe” čulo skandiranje “Vučiću, pederu”…

NOVI SAD: Srbija, Sport, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 18.07.2021…00: 51… “VUČIĆU PEDERU”: “Grobari” zagrmeli i u Novom Sadu… (foto i video)

Očigledno je da, nakon hapšenja Veljka Belivuka koji je kontrolisao južnu tribinu i “grobare”, pristalice crno- belih ništa neće zaustaviti u iskazivanju nezadovoljstva prema predsedniku Srbije.

Iako je TV Arena smanjivala ton svaki put kada bi se čulo “Vučiću, pederu”, glas navijača je bio jači, pa je snimak skandiranja osvanuo na društvenim mrežama.

A koliko su zapravo povici “grobara” bili jaki, dovoljno svedoči snimak koji vam donosimo uživo sa stadiona “Karađorđe”.

Čitaj još:   SARAJEVO: Islamska zajednica u BiH, nema odgađanja džuma- namaza zbog koronavirusa... (foto)

Ovo je drugi put ove godine da navijači Partizana šalju poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a prvi put na mečevima fudbalskog kluba, budući da zbog koronavirusa navijači nisu mogli više od godinu dana prisustvuju mečevima izabranika Aleksandra Stanojevića.

I ranije su “grobari” slali istu poruku predsjedniku, ali dolaskom Belivuka na čelo tribine, “protest” navijača Partizana je ugušen.

Ponovo su se navijači Partizana probudili, te se postavlja pitanje da li će i na koji način Vučić opet pokušati da ih utiša.

izvor Direktno.rs

 

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more