IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA ZAPLENA DROGE NA JARINJU: “Audijem” prenosio 7 kg čistog kokaina… (foto)

Policija je na administrativnom prelazu Jarinje zaustavila automobil marke „audi“ kojim upravljao osumnjičeni, pretresom vozila policijski službenici sa službenim psom u posebno napravljenom bunkeru pronašli šest paketa sa narkoticima…

RAŠKA: Srbija, Crna Hronika, vijesti… ponedeljak, 19.07.2021… 14: 59…  VELIKA ZAPLENA DROGE NA JARINJU: “Audijem” prenosio 7 kg čistog kokaina… (foto)

Danas su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Beograd i saradnjom sa policijskim službenicima PS Raška zaplenili su 6,7 kilograma čistog kokaina i uhapsili M. A. (1972) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

TAKO JE Policija na administrativnom prelazu Jarinje zaustavila automobil marke „audi“ kojim je upravljao osumnjičeni, a pretresom vozila policijski službenici su sa službenim psom u posebno napravljenom bunkeru pronašli šest paketa sa narkoticima.

Čitaj još:   SIVA VJEVERICA Povrijedila 18 ljudi: Uhvaćena je i morala je da bude... (foto, video)

Sumnja se da je M. A.drogu preuzeo u Albaniji i da je bila namjenjena daljoj prodaji na teritoriji Beograda.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

izvor indeksonline.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more