IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DODIK KONAČNO PROGOVORIO: O tuči sa ministrom unutrašnjih poslova… (foto i video)

“ZAR MISLITE DA BI LUKAČ…”

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 22.07.2021… 12: 59…DODIK KONAČNO PROGOVORIO: O tuči sa ministrom unutrašnjih poslova… (foto i video) 

Izmišljene su priče u odnosu ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukač i mene – rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

“Nikakve tuče nije bilo. Ja sam bio u prilici ili neprilici da sam tih dana posjećivao zubara pa sam imao te probleme koji su uobičajni. Izmišljotina koja ne vrijedi komentara. Meni je impozantno kako ljudi izmišljaju i uživaju. Pa se ponose time i ne odustaju. To je potpuna laž”, rekao je Dodik.

“Zar mislite da bi Lukač ostao ministar da se to desilo? Koliko ja znam Lukač je u Rusiji. To je takva vrsta podvale da čovjek ne može da vjeruje. Da li ima potrebe da uopšte komentarišem ovo pitanje u javnom diskursu? Danas samo izmišljaju lažu.

Čitaj još:   Miodrag Vlahović: Ambasador, sam dok MILO Đukanović, ne potpiše ukaz... (foto)

Jedna vrhunska akcija- malo je MUP- ova koji se obračunavaju sa svojim priadnicima, koji sarađuju sa kriminalnim strukturama. Imam snage da to radimo, i dalje ćemo raditi i onda se pojave priče o sukobu, nikakvih sukoba nema ” dodao je danas Milorad Dodik.

IZVOR (SB)

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more