IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Beograđanin DIVLJAO ULICAMA BUDVE: Pokosio šest pješaka i POBJEGAO, RASPISANA POTERNICA… (foto)

Budvanska policija raspisala potjernicu za Beograđaninom L. B. (20) koji je jedan sat iza ponoći divljao gradskim ulicama i pokosio šest pješaka…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… petak, 23.07.2021…11: 59… Beograđanin DIVLJAO ULICAMA BUDVE: Pokosio šest pješaka i POBJEGAO, RASPISANA POTERNICA… (foto)

Policijske patrole su sinoć blokirale izlaze iz grada, nakon što je pronađen BMW na putu ka brdu Topliš, koga je Beograđanin ostavio bježeći od policijske potrage.

Kako je u kontaktu sa medijima rečeno mladić je oko 01.15 časova sve to na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gdje je iz istog divljanja ulicama povrijedio šest pješaka koji su se zadesili i to na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povrijeđeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.

Čitaj još:   Ukrajinski avion prevozio oružje iz Srbije: Srbijanski ministar tvrdi da je pali avion vozio oružje u Bangladeš... (foto, video)

Svi pješaci zadobili su lakše tjelesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin nastavlja da vozi, te se nije zaustavio da vidi šta je sa povrijeđenima.

Ubrzo na lice mjesta dolazi policija, a patrole interventne jedinice CB Budva kreću u potjeru.

Mladić je pokušao da preko Topliša pobjegne iz Budve, ali nakon što je vidio da je grad blokiran pravi još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1.20 časova na Jadranskom putu udara u tojotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila .

Tada izlazi iz automobila i bježi u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspjela da identifikuje o kome se radi i obaviještene su svi granični prelazi…

izvor vijesti.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more