IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNA Tragedija: Autobus sa Kosova izletio s autoceste, 10 poginulih, 45 osoba u bolnici… (foto i video)

U prvim izvještajima policija je govorila da je riječ o makedonskom autobusu, ali je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih registracijskih oznaka…

SLAVONSKI BROD: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 25.07…10: 59… UŽASNA Tragedija: Autobus iz Makedonije izletio s auto ceste, 10 poginulih, 45 osoba u bolnici… (foto)

Strašna tragedija dogodila se rano jutros blizu naplatnih kućica na autocesti A3 kod Slavonskog Broda.

U izlijetanju autobusa poginulo je deset osoba, a tridesetak ih je ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu. U prvim izvještajima policija je govorila da je riječ o makedonskom autobusu, ali je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih registracijskih oznaka.

Promet je prekinut između čvorova Slavonski Brod zapad i istok u smjeru Lipovca te je preusmjeren na obilazne pravce. Policijski očevid i dalje traje.

Prvobitno je javljeno da je poginulo troje ljudi, a kasnije su date informacije da je u ovoj nesreći život izgubilo deset ljudi.

– Broj poginulih u jutrošnjem slijetanju autobusa makedonskih tablica na autocesti kod Slavonskog Broda povećao se na deset- potvrdio je u nedjelju Hini glasnogovornik brodsko- posavske policije Damir Brezić.

Istakao je da je situacija vrlo teška i još uvijek je veliki broj životno ugroženih putnika u makedonskom autobusu.

Čitaj još:   KRST JE PREVAZIĐEN: Srednji prst postaje simbol svetosavlja, promoter projekta sveti otac Genitalije! (foto, video)

Desetine ljudi je povrijeđeno.

Jutros oko 6.20 sati, policija je zaprimila dojavu da se na autocesti A3, kod Slavonskog Broda (u blizini naplatnih kućica Slavonski Brod – zapad), na južnom kolničkom traku, dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka.

U ovoj prometnoj nesreći, tri osobe su smrtno stradale, dok je nekoliko desetaka osoba zadobilo tjelesne ozljede. Policijski službenici obavljaju očevid u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica pod kojim se dogodila prometna nesreća – objavila je prvobitno policija, kako su prenijeli hrvatski mediji.

Kasnije su objavili da je u pitanju autobus kosovskih tablica.

Čitaj još:   RUSI NADAHNUĆE NAŠLI U DRAŽI: Znak "Z" su izmislili ČETNICI i imalo je JEZIVO značenje... (foto, video)

Iz HAK-a su javili da je saobraćaj prekinut.

– Zbog prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod Zapad i Slavonski Brod Istok u smjeru Lipovca. Promet je preusmjeren i vozi se obilaznim pravcima – prenosi Index.hr.

iBalkan.net / Index/ Hina

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more