IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČUDNO ČUDO Vesne Bratić: Postavila novu v.d. direktoricu OŠ “Mustafa Pećanin” u Rožajama a to je… (foto)

U osnovnim i srednjim školama u Rožajama postavljeni su novi vršioci dužnosti direktora, nakon što je ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić razriješila sve dosadašnje rukovodioce u obrazovnim ustanovama širom Crne Gore…

ROŽAJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti…utorak, 27.07.2021…21: 49… ČUDNO ČUDO Vesne Bratić: Postavila novu v.d. direktoricu OŠ “Mustafa Pećanin” u Rožajama a to je… (foto)

Nova v.d. direktorica Gimnazije ”30. septembar” u Rožajama je Nedžmija Lukač dr pedagogije, koju je na tu poziciju predložila Stranka pravde i pomirenja (SPP) na čelu sa Hazbijom Kalačem.

V.d direktora JU Srednje stručne škole je Esad Sutović kadar GP URA.

V.d. direktorica Osnovne škole ”Mustafa Pećanin” je dugogodišnja zamjenica direktora iste škole Izeta Fejzić, inače supruga reisa IZ u Crnoj Gori Rifata ef. Fejzića.

Prema informacijama koje posjedujemo, ova škola ”pripala” je Demokratskoj Crnoj Gori, a prema riječima upućenih oni nijesu imali svog kadra iz ovog grada za tu poziciju.

Čitaj još:   Kolašin: Vodovod dijeli kalendare pod nazivom- "srpska tradicija"... (foto)

V.d direktora JU OŠ ,,Bratstvo-jedinstvo“ koja se nalazi u mjestu Skarepača u Rožajama, je profesor geografije Marinko Radević, koga je na to mjesto predložila Socijalistička narodna partija (SNP).

V.d. direktora JU OŠ ”25. maj” je profesor istorije Senad Tahirović, istaknuti član Demokratske Crne Gore.

V.d. direktora JU OŠ “Bukovica” Rožaje, je Kadaif Šutković, dok je v.d. direktorice dječjeg vrtića JPU “Boško Buha” učiteljica Muamera Buzgović koju je prema našim saznanjima na to mjesto delegirala URA.

U Osnovnoj školi “Donja Lovnica” za vršioca dužnosti direktora postavljena je Hajrija Muković, takođe kadar URA-e.

Kako saznajemo, GP URA po raspodjeli unutar vladajućih koalicija pripale su Srednja stručna škola, vrtić Boško Buha i osnovna škola isto i u mjestu Lovnica.

IZVOR Standard.co.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more