IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAD SE VLAST POSVAĐA: Kriv im je Milo ĐUKANOVIĆ… (foto)

Taman kad pomislite jenjava političko ludilo, posvađali se URA i Demokrate. držali su se dugo, ali je “špicu bacio” potpredsjednik Vlade Crne Gore i lider GP URA Dritan Abazović, a stigao je ekspresno odgovor Demokrata…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 05.08.2021… 20: 29… KAD SE VLAST POSVAĐA: Kriv im je Milo ĐUKANOVIĆ… (foto)

I, ko je sada kriv što nije izabran Tužilački savjet? Demokrate, URA, Demokratski front ili premijer? Ili svi? Ili, ipak je za sve kriv “omiljena” ličnost aktuelne vlasti, predsjednik Crne Gore i lider DPS Đukanović? Ili cijeli DPS?

Evo kako situacija izgleda u redovima aktuelne većine.

Demokratski font je posvađan sa URA i Demokratama. URA se posvađala sa Demokratama. URA i Demokrate podržavaju Vladu. DF ne podržava Vladu. Premijer poziva DF da ga smijeni jer on sebe ne bi dirao sa te funkcije. DF optužuje premijera da radi za Đukanovića, on im uzvraća sa istim pozdravima i čestitkama.

I na kraju, svi rade za Đukanovića, ako je vjerovati onome što oni govore. Valjda jedni druge optužuju argumentovano, zar ne…

Čitaj još:   Ubica iz Teksasa inspirisan krvavim pohodom na džamije na Novom Zelandu… (foto)

Sve ovo što se trenutno dešava na političkoj sceni lijepo je to objasnio jeran korisnik Twittera:

“U suštini i bez Mila, opet je Milo kriv? Teoretski meni sad crkne auto (kao što i jeste), ja mogu reći Milo ga je pokvario? Argumenti su mi jaki kao i ovim vladajućim strankama”, šaljiv je bio komentar jednog od građana na društvenim mrežama.

Jedan od korisnika Twittera pita: Može li neko da mi kaže sad kad je izbila svađa između URA i Demokrate, sa kim je Milo sad?

Sarkazma i ironije ne manjka na društvenim mrežama, jer je građanima očigledno jasno da vladajuća većina “živi svoju političku idilu”.

Suma sumarum, kad god ne ide, neko je kriv. Najčešće Milo, DPS i 30 godina vladavine. Kad nešto treba otvoriti jer je neko drugi obavio posao, mogu čak i makaze da se pridrže za sliku. Tada niko nije kriv, sve je OK, odličan posao radi Vlada.

Izvor CDM.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   Milo ĐUKANOVIĆ: ''Želimo da vjerujemo da su slike 90- ih ostale iza nas i da smo dovoljno mudri da gradimo bolju budućnost na Balkanu'' (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more