IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPET SE REGION SMIJE: Plaćali 1.500 dinara za slušanje Vučićevog govora

Na društvenim mrežama pojavila se viber prepiska gdje se zainteresovani građani pozivaju da prisustvuju komemorativnom skupu u Busijama, održanom povodom godišnjice operacije “Oluja” i na kom je govorio predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić i drugi najviši predstavnici Srba u regionu. Uz poziv zainteresovanima, nepoznata osoba nudi 1.500 dinara kao dnevnicu za one koji odluče da dođu.

“Hitno! Potrebni za danas muškarci i djevojke za skup povodom ‘Oluje’, 04.08, 15-21h. Za prijavu i ostale informacije poslati ime, prezime i godište na SMS… Isplata odmah 1500 dinara”, navodi se u poruci koju potpisuje osoba pod nadimkom Strelac.

Podsjetimo, juče su penzioneri sa područja opštine Grocka, trebali da otputuju u Banju Vrdnik. Barem im je tako rečeno u udruženjima penzionera. Međutim, umjesto u Banju Vrdnik penzioneri su odvezeni u Busije, a to im je saopšteno, prema njihovim riječima, tek kada su stigli.

Čitaj još:   POBRKAO LONČIĆE I 500 GODINA POD TURCIMA- Vučić: Jučer sam rekao srpsku riječ “sikter”!!!

Prema informacijama Žig infa, više autobusa sa penzionerima krenuli su jutros na put ka Banji Vrdnik. Usput su svratili, prema planu, do restorana na ručak da bi se zatim skrenulo sa predviđene rute, a autobusi stigli u Busije gdje će Vučić održati govor.

izvor: nova.rs

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more