IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME DANAS: Pretežno sunčano uz efekte svježine i izraženiji u unutrašnjosti… (foto)

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 34°C…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, vijesti… subota, 07.08.2021… 08: 44… VRIJEME DANAS: Pretežno sunčano uz efekte svježine i izraženiji u unutrašnjosti… (foto)

Danas će u Bosni i Hercegovini biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima biće magle ili niske naoblake po kotlinama u centralnim i istočnim područjima.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 34°C.

Biometeorološka prognoza je relativno povoljna. Djelimično osvježenje, uz povremenu naoblaku i nešto niže temperature zraka u večernjim satima, ugodno će djelovati na većinu populacije.

Efekti svježine biće izraženiji u unutrašnjosti zemlje. U drugom dijelu dana moguć je pojačan osjet sparine, stoga je preporučljivo ne izlagati se pretjeranim aktivnostima, te posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja.

subota, 07.08.2021. godine
Biometeorološka prognoza je relativno povoljna. Djelimično osvježenje, uz povremenu naoblaku i nešto niže temperature zraka u večernjim satima, ugodno će djelovati na većinu populacije. Efekti svježine biće izraženiji u unutrašnjosti zemlje. U drugom dijelu dana moguć je pojačan osjet sparine, stoga je preporučljivo ne izlagati se pretjeranim aktivnostima, te posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja.

Čitaj još:   DAMIR Šehović: DRITAN Abazović pod utjecajem Vučića, ''Otvoreni Balkan'' OMČA oko vrata EU putu CRNE GORE...

Sutra će u našoj zemlji biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18°C, na jugu zemlje do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 32 i 38°C.

U ponedjeljak u Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. U Bosni sa umjerenom oblačnosti. Poslijepodne su mogući pljuskovi sa grmljavinom na istoku, sjeveroistoku i dijelu centralne Bosne. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35°C, na jugu zemlje do 38°C.

U utorak u Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. U Bosni sunčano sa umjerenom oblačnosti. U poslijepodnevnim satima mogući su lokalni pljuskovi sa grmljavinom u centralnim, istočnim i sjevernim područjima.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18°C, na jugu zemlje do 22°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35°C, na jugu zemlje do 38°C.

http://iBalkan.net

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   DAMIR Šehović: Dijelu većine ne odgovara dogovor Spajića i opozicije, ako uslovi za popis ne budu ispunjeni zna se što nam je činjeti... (foto)
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more