IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDOJEVIĆ: Nadam se da će monasi i sveštenici iz CG uskoro prestati da se bave biznisom… (foto)

Monasi i sveštenici bi trebali da prestanu se baviti biznisom, izdaju dozvole za gradnju, vode kadrovsku politiku u MUP- u i ANB- u, postavljaju čak pro i ambasadore i da će se što prije vratiti svom osnovnom cilju, spasenju duša naših, kazao Nebojša Medojević.

PODGORICA Crna Gora, Ekonomija, vijesti… nedelja, 08.08. 2021… 14: 44… MEDOJEVIĆ: Nadam se da će monasi i sveštenici iz CG uskoro prestati da se bave biznisom… (foto)

Predsjednik Poketa za promjene koji je jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević: “Prije nego što je ova tragična Vlada izabrana, bilo je jasno da postoji mala grupa ljudi koji nijesu bili na izbornim listama, a koji su uzurpirali političku moć od građana i partija. Formiranje ove Vlade je bilo suprotno Ustavu i izbornoj volji građana. A po Ustavu vlast se može formirati samo na osnovu izbora”…

On pita ko je izveo državni udar, suspendovao demokratiju, razorio ustavni poredak i uništio politički sistem?

“Za sada iz javnih izjava aktera formiranja Vlade izdvajaju se tri imena Daka Davidović, Gojko Perović i Miško Perović. Ulogu lažnog ,,američkog diplomate” za kojeg su nam iz Crkve rekli da je ,,treći Ambasador OEBS-a” odigrao je trećerazredni seoski špijun Simijanović, koji je osim formiranja Vlade, pokušao da proda i neku municiju, a možda i oružje”, pojašnjava Medojević.

Kako je naveo, umjesto Vlade sastavljene na bazi rezultata izbora, koja će odgovarati Skupštini, parlamentarnim stranakama i javnosti, kako kaže, “dobili smo Vladu tajne agende”.

“Ova Vlada tajne agende odgovara Perovićima i Davidoviću. Ministri znaju ko ih je predložio Krivokapiću za ministre. Njima odgovaraju i ispunjavaju njihove naredbe i rade za njihove interese”, dodaje Medojević.

Čitaj još:   Krivokapić se poziva na BOGA a ponaša se kao kožnomantilaši iz '46. god.

Zanima ga šta je interes osnivača “Vlade tajne agende”?

“Osim novca i kontrole alokacije državnih resursa (novca , šverca i imovine) sta vezuje ovu trojicu u taj neprirodni savez – Crkve i krupnog tajkunskog kapitala. Odgovor bi mogao dati jedan visoki Vladin funkcioner koji se ovih dana susreo sa Sorošem u Porton Novom u hotelu simboličkog naziva ONE&ONLY”, poručuje Medojević.

Pita šta je politički interes globalne duboke države i bankarskih fašista?

“Preuzimanje kontrole nad nacionalnim prirodnim resursima i pljačkanje kroz zaduživanje je klasika. Šta je geostrateški interes Soroša i družine u Crnoj Gori? Odvajanje MPC od SPC?

Promjena kultrunog obrasca i uništenje tradicionalnog sistema vrijednosti, suverenosti, nacije, religije, porodice? Uvođenje neokomunističke diktature kroz sistem tzv ,,političke korektnosti”?

Uvođenje COVID diktature? Stvaranje države za pranje novca od narkokartela i finansiranje terorizma kroz kriptovalute? Formiranje politčke , propagandističke i obavještajne logistike za destabilizaciju zemalja regiona, a prije svih Srbije”, navodi Medojević.

Šta god da je, kako kaže,  “nije dobro za državu i narod”.

“Tajne agende i tajna društva i tajna moć je smrtonosna opasnost za naše društvo, naše porodice, naš način života i naše duše. Zato je uloga Crkve nikad važnija. Da priča o borbi dobra i zla. Svijetla i mraka. Isusa i Sotone”, opominje Medojević.

Prema njegovim riječima, crkva je uvučena u tajnu agendu i podržava, kako kaže, “ovu mračnu Vladu poslušnika i vojnika onog drugog”.

Čitaj još:   PUNO BIJESA, PRIPREMITE SE ZA "ONE MAN SHOW": Dodik za 12 sati najavio... (foto)

“Sada nam treba više nego ikad naša pravoslavna vjera i HRISTOVA Crkva. Da osnaži naše duše, ojača moral i ujedini sve dobre ljude u borbi protiv mraka i ZLA koje je zavladalo našom Crnom Gorom. U borbi za duše naše Crkva ima opasnu konkurenciju. Tu je Mamon (i drugi prinčevi pakla) Kabala, Trilaterala, stanističke sekte. Svi su tu”, zaključuje Medojević.

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more