IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆ IZ PLJEVALJA: Ustoličenje Joanikija na CETINJU se ne može spriječiti, DOĆI ĆU BEZ OBEZBJEĐENJA… (foto)

Ustoličenje Joanikija na Cetinju 4. septembra ne mogu spriječiti pojedinci kojima čitav život nešto smeta, kazao je Zdravko Krivokapić…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti…utorak, 10.08. 2021…17: 14… KRIVOKAPIĆ IZ PLJEVALJA: Ustoličenje Joanikija na CETINJU se ne može spriječiti, DOĆI ĆU BEZ OBEZBJEĐENJA… (foto)

Neka svaki komita koji ima nešto protiv mene, lično mi kaže šta sam ja to uradio protiv Crne Gore, a to što se njemu ne sviđa moj izgled to je njegov problem“

„U Crnoj Gori ustoličenje mitropolita je jedan od najdostojnijih činova koji se dešava i naravno to je sve narodna volja. I tu svenarodnu radost ne mogu spriječiti pojedinci kojima čitavog života nešto smeta. Mogu da pišu mogu da se protive ali ne mogu da ometaju određene događaje koji će se desiti to vam ja tvrdim i bez obzira ko šalje takve poruke on je na pogrešnom zadatku. Da li se njemu sviđa crkva, premijer to je njegov lični problem“, rekao je Krivokapić tokom radne posjete Pljevljima, odgovarajući na pitanje novinara.

„U Crnoj Gori ustoličenje mitropolita je jedan od najdostojnijih činova koji se dešava i naravno to je sve narodna radost i tu svenarodnu radost ne mogu da poremete pojedinci kojima čitavog života nešto smeta. Mogu da pišu. Mogu da se protive. Ali ne mogu da ometaju određene događaje koji će se desiti. To vam ja tvrdim i bez obzira ko šalje takve poruke on je na pogrešnom zadatku. Da li se njemu sviđa crkva, premijer to je njegov lični problem“, rekao je Krivokapić novinarima tokom posjete Pljevljima.

Čitaj još:   MILIVOJE Katnić ostaje u pritvoru 72 sata, štrajkuje glađu i odbija terapiju... (foto, video)

Rekao je da država mora da pokaže da je institucija kojoj se vjeruje i koja je jača „od bilo kakvh vanrednih institucija koje pokušavaju da poremete sve u Crnoj Gori“.

„Da li ste čuli i u jednoj državi svijeta da se takva ceremeonija održava pod pažnjom prijetnji, zastrašivanja „ne možete doći na Cetinje“. Ja vam tvrdim doći ću na Cetinje i to bez obezbjeđenja. Neka svaki komita koji ima nešto protiv mene, lično mi kaže šta sam ja to uradio protiv Crne Gore, a to što se njemu ne sviđa moj izgled to je njegov problem…

Mi pričamo o institucijama sistema, institucije su i predsjednik države, predsjednik Vlade i predsjednik Skupštine Crne Gore i svaki građanin koji želi da prisustvuje nekoj svečanosti. Ako to nekome treba da bude prilika da pokaže, da postoji još neka moć koja je izvan institucija sistema, a to se radi organizovano, ja mislim da se taj grdno prevario“, rekao je Krivokapić.

Čitaj još:   PRVE SLIKE ZGARIŠTA NOTR DAMA: Makron, poručio,uz pomoć svijeta, obnovićemo je! (video, foto)

IZVOR CDM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more