IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TORCIDA PJEVALA U GORICI: „Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina“… (foto i video)

Susret je s tribina pratio i pozamašan broj Torcidaša koji su došli na gostovanje, a u prvom poluvremenu Hajdukova navijačka skupina izvjesila je i transparent…

GORICA: Hrvatska, Crna Hronika, Sport, vijesti…utorak, 10.08. 2021…19: 14 … TORCIDA PJEVALA U GORICI: „Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina“… (foto i video)

SPLITSKI HAJDUK je u 4. kolu HNL-a s 3: 1 slavio na gostovanju kod Gorice i došao do svoje prve pobjede u Velikoj Gorici otkako je HNL-a.

Susret je s tribina pratio i pozamašan broj Torcidaša koji su došli na gostovanje, a u prvom poluvremenu Hajdukova navijačka skupina izvjesila je i transparent.

„Kada mi trava pokrije grob, majko ne plači ti. Znaj da Hrvat neće biti rob niti će ga nestati!“ pisalo je na transparentu, a kasnije je došlo i do nepoželjnog skandiranja.

Čitaj još:   DRAMA I HAOS: Navijači krenuli u obračun s igračima, neki se probili i do centra, čelnici teško izvrijeđani... (video)

„Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina“, skandirali su navijači Hajduka i nakon toga zapjevali pjesmu Moja domovina te u drugom dijelu ubacili i jednu baklju u teren...

IZVOR PORTAL LUCA.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more