IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VULIN U KLINČU SA DRITANOM: Ne tražimo ni centimetar u Crnoj Gora, a Abazović ne treba da otima 13 odsto Srbije… (foto)

Kome ne smeta „Velika Albanija“, njemu smeta „Srpski svet“– odgovorio je Vulin Abazoviću…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivostri, vijesti…utorak, 10.08. 2021…19: 14…VULIN U KLINČU SA DRITANOM: Ne tražimo ni centimetar u Crnoj Gora a Abazović ne treba da otima 13 odsto Srbije… (foto)

Znam da ko se zaklinje u nepromjenjivost granica na Balknu, taj najprije mora da prizna suverenitet Srbije i da ne priznaje državu Kosovo– kaže ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

-Ne znam kako se „Velika Albanija“ uklapa u „Evropski svijet“, a još manje znam da li se u većini zemalja Evropske unije Balkan uopšte i vidi kao dio Unije, a posebno ne znam još koliko decenija će nam biti potrebno da to i saznamo, kaže Vulin. 

On je odgovorio na izjave potpredsjednika crnogorske Vlade Dritana Abazovića…

Čitaj još:   VRIJEME U BIH, SVE GORE I GORE: Pljuskovi i grmljavina svaki dan, sve do…

Ali, znam da ko se zaklinje u nepromjenjivost granica na Balkanu, taj najprije mora da prizna suverenitet Srbije i da ne priznaje državu Kosovo. Srbija ne traži ni centimetar Crne Gore, pa onda ni Dritan ne treba da otima 13% teritorije Srbije…

Kome ne smeta „Velika Albanija“, njemu smeta „Srpski svet“– odgovorio je Vulin Abazoviću koji je prethodno, u intervjuu za „Nova S“, rekao da su Vulinove izjave o „Srpskom svetu“– opasne…

izvor portal Luca.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more