IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA U SJENICI: Sutra dženaza Mustafe- Beća Kadrića, stradao u nesrećnim okolnostima u… (foto)

Mustafa- Bećo Kadrić iz sjeničkog sela Kanjevina je nastradao spletom nesrećnih okolnosti…

SJENICA: Sandžak, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 12.08.2021… 19: 44… TUGA U SJENICI: Sutra dženaza Mustafe- Beća Kadrića, stradao u nesrećnim okolnostima u… (foto)

Dženaza i ukop nesrećno stadalog Mustafe- Beća Kadrića (69) obaviće se narednog dana 13.08.2021. godine u 13: 30 minuta u selu Kanjevini.

Dženaza će se klanjati kod Velike džamije poslije džuma namaza u rodnom selu Kanjevini…

Tijelo Mustafa- Bećo Kadrić iz sjeničkog sela Kanjevina je pronašao njegov sin na pašnjaku u blizini sela. Na tijelu je bilo tragova krvi pa je sin odmah pozvao policiju i hitnu pomoć jer se sumnjalo na ubistvo.

Mustafa Kadrić iz sjeničkog sela Kanjevina nije ubijen već je nastradao spletom nesrećnih okolnosti, saznaju mediji iz izvora bliskih istrazi.

Istragom je utvrđeno da je u unutrašnjem džepu sakoa nesrećnog čovjeka nađen nož sa omanjim sečivom pa se pretpostavlja da se u trenutku spotakao i spletom nesrećnih okolnosti pao na nož te tako zadobio smrtonosnu ranu.

Čitaj još:   Žandarmerija napustila NOVI PAZAR: Pojačane kontrole policije i dalje na ulicama grada...(foto i video)

Takođe printani mediji saznaji, na unutrašnjem džepu sakoa nađena je i rupa nastala od noža.

Mještani sela Kanjevina za nastradalog Mustafe- Beća Kadrića kažu da je bio dobar, vrijedan i pošten čovjek iz poštene i vrijedne porodice.

Komšije dodaju i da u selu žale zbog smrti ovog dobrog čovjeka. Iza Mustafe- Beća kadrića ostala je supruga Rasema, ćerka Azra, sinovi Adem i Fadil, sestre Devla i Fadila kao i braća Jusuf, Iso, Tahid i Said kao i snahe, unučad i mnogobrojna rodbina i prijatelji…

http://iBalkan.net