IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“MILAN Inter” snimio film o Edinu Džeki: Nije kloc, nego labud koji se pretvorio u Zmaja… (foto i video)

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, od sinoć je i zvanično igrač Intera. 

MILANO: Svijet, Sport, vijesti… ponedeljak, 16.08.2021… 00: 44… “MILAN Inter” snimio film o Edinu Džeki: Nije kloc, nego labud koji se pretvorio u Zmaja… (foto i video)

Dijamant je u subotu navečer potpisao dvogodišnji ugovor, a prije toga debitovao je protiv kijevskog Dynama i odmah postigao prvjenac u plavo-crnom dresu s brojem 9…

Inter je sinoć predstavio našeg golgetera, a na početku tekst prisjetio se početka njegove karijere u dresu sarajevskog Željezničara.

– Zvali su ga kloc. Bilo je to vrijeme kada je igrao za Željezničar u Sarajevu – napisao je Inter na svojoj zvaničnoj stranici, a potom su dodali:

Bio je više od stuba za uličnu rasvjetu (kako su preveli značenje riječi kloc). Bio je labud. Sarajevski labud.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: Naše vlasti nemaju ni znanja, ni želje, niti kuraži da bilo što decidno i jasno odgovore Vučiću, Vučeviću i Dačiću... (foto)

Večeras je Inter objavio animirani film predstavivši Dijamanta kroz karijeru, od trenutka kada se rodio 17. marta 1986. godine, preko nastupa za Željezničar, Teplice, Wolfsburg, Manchester City, Romu, te transformaciju iz labuda u Zmaja i njegovo “slijetanje” u Inter.

Pogledajte očaravajući video kojeg je objavio aktuelni prvak Italije.

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more