IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. avgust 2021. godine…

Pred vama je faza novih poznanstava, avantura i pozitivnih preokreta, prvo Škorpija se bori sa strahovima, Jarac je usamljen, Ribe napokon zadovoljne, Vodolija u euforičnom raspoloženju…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti… utorak, 17.08.2021… 22: 04… Dnevni horoskop za 18. avgust 2021. godine…

Strijelce čeka period velike radosti, a jedan znak će mučiti zdravlje…

OVAN

Zbog velikog uspjeha koji su postigli svojim predanim i marljivim radom naći ćete se na meti zlih osoba koja će učiniti sve da vam napakoste. Neće uspjeti da vas uzdrmaju. U ljubavi vas čeka lijep period prepun emocija, a partner vam sprema jedno lijepo iznenađenje. Zbog velikog zalaganja na poslu možete osjećati hroničan umor.

BIK

Ima izgleda da poboljšate lošu finansijsku situaciju. Dobićete priliku za honorarnu zaradu. Iako vam se ukazala prilika za ljubavnu aferu, dobro razmislite. To vam može donijeti problema više nego što možete i da zamislite. Mučiće vas glavobolja i vrtoglavica.

BLIZANCI

Problemi koji vas već neko vrijeme muče na poslu ove nedelje bi mogli da dostignu vrhunac. Može se dogoditi i za vas najgori scenario, zato je važno da dobro slušate šta vam kaže poslodavac. Nervoza će se prenijeti i u ljubavne odnose, pa su moguće svađe i nesuglasice. Stresa se riješite fizičkom aktivnošću.

RAK

Čeka vas period blagostanja i uspjeha. Vaš trud biće najzad nagrađen. U ljubavi vas čeka harmonija i mir, a moguće je i jedno romantično putovanje. Voljena osoba je spremna da učini sve za vas. Zdravlje će vas dobro služiti.

Čitaj još:   Anadolu Efes iz Istanbula, madridski Real i Valensija, neće smanjivati plate svojim igračima... (foto)

LAV

Imaćete mnogo obaveza, pa će vam se učiniti da je to jednostavno previše. Mogu se dogoditi nesporazumi na poslu. Ipak sve će se riješiti u vašu korist. Izbjegavajte svađu sa partnerom. Mogući stomačni problemi zbog pojačane nervoze.

DJEVICA

Nezadovoljstvo na poslu. Ipak, ne očajavajte uskoro će vam se ukazati odlična poslovna prilika. U ljubavi je došlo do zasićenja prolaznog karaktera. Ne upuštajte se u avanture, mogle bi da vas skupo koštaju. Vrijeme vam je da povedete računa o ishrani.

VAGA

Posvetite se sebi i poradite na svom usavršavanju. Dugo tapkate u mjestu. U ljubavi vas čeka susret koji može da vam donese mnogo radosti, ali i stabilnu vezu. Zdravlje je dobro, ovo je idealan trenutak za relaksaciju.

ŠKORPIJA

Vrijeme velikih odluka ali i sigurnog uspjeha. Isplatiće se trud i rad, čeka vas period prosperiteta. Problemi u ljubavi najviše su rezultat nesporazuma. Prijaće vam otvoreni razgovor. Zdravlje dobro.

STRIJELAC

Vi ste kao multipraktik kada je posao u pitanju. Radite na više frontova i sada će stići finansijska satisfakcija. Mogućnost ulaska u tajnu vezu. Bićete u centru pažnje. Nećete imati zdravstvenih problema.

JARAC

Dobićete ponudu kakva se dobija jednom u životu. Ne pričajte nikome dok se sve ne realizuje. U ljubavi vas čeka harmoničan period. Moguće virusne infekcije.

Čitaj još:   NEUGODNA TIŠINA Predsjednika SRBIJE: Novinar jednim pitanjem ALEKSANDRA Vučića doslovno ostavio bez riječi... (foto, video)

VODOLIJA

Miran period na poslu. Bez trzavica. Partner vam pruža svu ljubav, ali vas je zaintrigirala jedna osoba koja vam je nedavno ušla u život. Zdravlje dobro.

RIBE

Vrijeme je za odvažne promjene ma koliko se činilo teško. Problemi u ljubavnim odnosima. Partner vam mnoge stvari zamjera. Hronično ste umorni i iscrpljeni…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more