IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA- VELIKA TRAGEDIJA: Dječak na očigled turista, skočio sa mosta u Đurđevića Tari… (foto)

Dječak od 13 godina je naočigled preko pedesetak turista preskočio ogradu i skočio sa najvećeg luka mosta visine od oko 180 metara…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… utotak, 17.08.2021… PLJEVLJA- VELIKA TRAGEDIJA: Dječak na očigled turista, skočio sa mosta u Đurđevića Tari… (foto)

Iz policije rečeno da je sat prije nego je dječak skočio sa najvećeg luka u rijeku Taru njegova majka prijavila nestanak…

Dječak iz okoline Pljevalja (2007. godište), na očigled brojnih turista, skočio je oko 16.30 časova sa mosta na Đurđevića Tari.

On je preskočio ogradu i skočio sa najvećeg luka u rijeku Taru.

Tijelo dječaka je pronađeno i najverovatnije će biti poslato na obdukciju.

Dječak (13) iz okoline Pljevalja, na očigled brojnih turista, skočio je danas oko 16.30 časova sa mosta u Đurđevića Tari, javio je PV portal.

Čitaj još:   Drugi zemljotres"protresao" region 4,2 pogodio područje opštine Čajniče...

Potraga za tijelom dječaka, koji je živio u jednom selu na domak Pljevalja, je u toku, a nakon završetka potrage CB Pljevlja će se oglasiti zvaničnim saopštenjem.

Ovo je drugi put, u poslednjih dvadesetak dana, da mlade osobe iz Pljevalja tragično okončaju svoj život skokom sa mosta u Đurđevića Tari.

Dvadesetogodišnja G.M 27. jula oko 20 časova skočila je skoro sa istog mjesta. Dan nakon toga njeno tijelo pronađeno je na obali rijeke Tare, u blizini Manastira Svetog arhangela Mihaila.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more