IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. avgust 2021. godine…

Raka očekuje nešto izvanredno, a Lava slučajan susret iz kojeg se rađa ljubav, uspjeh čeka Strelca, Vaga je mnogo umorna, Ribe sklone glavobolji…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti… petak, 20.08.2021… 00: 04… Dnevni horoskop za 20. avgust 2021. godine…

U ovom danu nas čeka nalet energije i donošenje neuobičajenih odluka, jer je Merkur u Djevici u trigonu sa Uranom u Biku pa dnevni horoskop za 20. avgust 2021. predviđa originalnost, inventivnost i kreativnost…

Cio dnevni horoskop za 20. avgust 2021. pročitajte od naše astrološke ekipe regonalnog portala iBalkan.net

Blizanci borbeni, Vodolija ljubomorna, Vaga napeta.

OVAN
Posao: Otvoreni sukobi sa kolegama su neminovni i bilo bi dobro da se povučete iz te male gužve sve dok ne uvidite da kreću prave stvari da se odvijaju.
Ljubav: Imaćete stav da treba malo više da izlazite i da se krećete u malo većem društvu. Ne odustajte od zacrtanih ideja, jer možete biti mnogo srećniji.
Zdravlje: Solidno.
BIK
Posao: Ukoliko smatrate da vrijedite mnogo više od prosječnog radnika u vašem poslovnom segmentu neće biti loša ideja da poželite nešto više za sebe i bolji poslovni ambijent.
Ljubav: Oni koji su u braku slijedi im otrežnjenje na velika vrata i malo veća gužva kada su u pitanju razmirice i sitne opaske partnera.
Zdravlje: Posjetite stomatologa.
BLIZANCI
Posao: Nije sve u novcu, koliko ste to odavno shvatili da je stvar višeg principa. Ne ostavljajte utisak površne osobe i izborite se za nešto bolje partije na svom poslovnom planu.
Ljubav: Imate utisak da je sve u redu i da se neće ništa loše desiti ukoliko se budete više borili za svoje mjesto pod suncem kada su emocije u pitanju.
Zdravlje: Pojačavajte dozu vitamina.
RAK
Posao: Volite svoj posao i u tome doslovno užvate. Ostatak akcija ne želite da dijelite sa ostalim članovima vašeg tima, pa se poneko može i protiviti ovome.
Ljubav: Ne uviđate ništa posebno kada su pojedina rješenja na emotivnom planu u pitanju. Smatrate da ste sa nekim osobama završili karijeru i ne želite da se vraćate na isto mjesto.
Zdravlje: Stomačne tegobe mogu biti učestale.
LAV
Posao: Ne žalite se na trenutnu poziciju u većoj mjeri jer smatrate da su trenutni problem prolaznog karaktera. Pokušajte da savladate svoj bijes na vrijeme ovaj put.
Ljubav: Imali ste i lošijih dana pa se ne opterećujete trenutnom situacijom koju vam je partner priredio. Biće boljih dana.
Zdravlje: Srčana aritmija.
DJEVICA
Posao: Vi ste danas izuzetno pedantni u svojim poslovnim aktivnostima i nemate namjeru da se opredelite za neku sasvim drugu kategoriju od trenutne.
Ljubav: Što se emotivnog segmenta tiče ne dramite u vezi onoga što partner ne može trenutno da vam ispuni.
Zdravlje: Solidno, danas…

Čitaj još:   Upaljeni crveni alarmi: Nova uzbuna- oglasile se sirene, napadi se nastavljaju, broj žrtava raste... (foto i video)

VAGA
Posao: Nije sve u tako lošem raspoloženju što se vaših ličnih finansija tiče koliko ćete morati mnogo više da sarađujete sa svojim poslovnim saradnicima u narednom period
Ljubav: Isuviše razmišljate o jednoj osobi koja vam je povremeno okretala leđa. Nije loša ideja da sa tim prekinete.
Zdravlje: Pojačana nervoza.
ŠKORPIJA
Posao: Isuviše ste iskusni na polju posla što se tiče segmenta gdje se mnogo više dajete trenutno. Ne pokušavajte još uvijek nešto posebno da mijenjate.
Ljubav: Ponašate se dovoljno odgovorno i ne želite nikoga da povredite. Isuviše ste dobro raspoloženi da vam neće pasti na pamet prevara, makar pogledom.
Zdravlje: Problemi sa kostima.
STRIJELAC
Posao: Ukoliko sarađujete sa partnerom iz inostranstva, pokušajte da se otvoreno postavite pred poslovnim problemima koje imate i da počnete zajedno da ih rješavate.
Ljubav: U polju braka se očekuju povremeni naleti bijesa partnera pa se suzdržavajte u takvim situacijama od negativnih izliva emocija.
Zdravlje: Poslušajte svoje srce.
JARAC
Posao: Poboljšavate svoje radne sposobnosti. Ovo naročito važi za osobe rođene u trećoj dekadi vašeg znaka.
Ljubav: Mlađi predstavnoci će pokušati mnogo toga da dobiju kroz kompromise i dogovore. Ne pokazujete naglost skoro nikada i to je vaše tajno oružje.
Zdravlje: Pojačavajte ishranu bogatu proteinima.
VODOLIJA
Posao: Pokazali ste veću spremnost od ostalih kolega za nešto više poslovnih aranžmana i počinjete u skorije vrijeme da radite već nešto jako korisno za sebe.
Ljubav: Pojačavate ljubomoru i to vas povremeno emotivno kida. Volite poneku emociju i da sakrijete od očiju javnosti pa odajete utisak tajanstvene osobe.
Zdravlje: Ne pokazujete umor.
RIBE
Posao: Volite da se angažujete na dodatnim radnim zadacima, jer smatrate da nemate dovoljno novca od onoga što ste od ranije radili.
Ljubav: Ništa novo se ne očekuje na vašem polju emocija sve dok vi ne uvidite da nešto sami treba da preduzmete.
Zdravlje: Nesanica…

Čitaj još:   HOROR, FILMSKA AKCIJA u Zagrebu: Švercovali NAJČISTIJI KOKAIN iz Afrike... VIDEO

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more