IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA: Raste broja zaraženih uz ograničavanje skupova… (foto i video)

U Crnoj Gori na snazi su nove epidemiološke mjere…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 25.08.2021… 00: 54…CRNA GORA: Raste broja zaraženih uz ograničavanje skupova… (foto i video)

U Crnoj Gori na snazi su nove epidemiološke mjere…

Za ulazak na teritoriju Crne Gore potrebna je potvrda o vakcinaciji, negativan PCR ili antigenski test ili dokaz da je osoba preboljela kovid.

Izuzete su zemlje regije. Zabranjeno je okupljanje više od 50 osoba na javnim mjestima, a preporučeno je trajanje školskog časa od pola sata.

Mjere važe do 10. septembra. Institut za javno zdravlje procijenio je da će u septembru broj oboljelih biti i do hiljadu dnevno…

Uz izuzetak za državljane zemalja regije, crnogorskim državljanima i strancima koji ulaze iz drugih država, potrebna je potvrda o vakcinaciji, negativan PCR ili antigenski test ili dokaz da je osoba prebolovala covid u manje od šest mjeseci.

Čitaj još:   Vitalij KLIČKO (Klitschko) gradonačelnik KIJEVA: Pozivam sve građane da ostanu mirni i u kućama pripremamo se za odbranu od novog napada... (foto, video)

U suprotnom upućuju se u samoizolaciju od dvije sedmice.

Zabranjeno je prisustvo i zadržavanje više od 50 osoba na javnim mjestima, dok je preporuka Vlade da trajanje školskog časa bude ograničeno na pola sata.

Mjere važe do 10. septembra…

U Crnoj Gori juče je zabilježeno 415 novooboljelih od korona virusa, devet osoba je preminulo, dok je ukupan broj aktivnih slučajeva blizu 6.500 hiljada.

Izvještava Milica Marinović…

izvor CdM.me

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more