IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS- Vatra progutala farmu porodice Aličković u BP: Spašena kuća i krave, traži se pomoć… (foto)

Vatra progutala farmu porodice Aličković u BP, spašena kuća i krave, da Smolović, i Ministarstvo i privrednici da pomognu…

BIJELO POLJE: Crna Gora, Crna Hronika, Vijesti… srijeda, 25.08.2021… 13: 54… UŽAS- Vatra progutala farmu porodice Aličković u BP: Spašena kuća i krave, traži se pomoć… (foto)

Farma krava porodice Aličković iz bjelopoljskog sela Bistrica, tokom noći je potpuno uništena u požaru koji je juče oko 20 časova zahvatio ovaj objekat.

U požaru je u potpunosti sagorjela štala na tri sprata, stara kuća i pomoćni objekti, kao i 10 hiljada bala sijena spremnih za zimu, saopšteno je Kodexu iz Službe zaštite i spašavanja Bijelo Polje.

24048710110040733537221137811200066571095417n

Brzom reakcijom porodice, komšija i Vatrogasne službe spašeno je oko 48 krava, nova kuća, traktor.

Kako je Kodexu saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja Bijelo Polje, na terenu su bile 4 ekipe tj.15 vatrogasaca, a u pomoć su im pritekli osim komšija i mještana Bistrice i dva kamiona Javno komunalnog preduzeća “Lim”.

Čitaj još:   ISPOVJEST UROLOGA: Bolestan sam operisao onda su se svi zarazili oko mene... (foto)
viberimage20210825101833278

Predsjednik Petar Smolović saopštio je da će Opština pomoći obnovu farme porodice Aličković, koja je sinoć izgorjela u požaru u bjelopoljskom selu Bistrica.

“Uz interventnu finansijsku pomoć Opštine Bijelo Polje, očekujem da će Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede takođe reagovati da pomogne vrijednu porodicu Aličković…

Takođe, pozivam sve privrednike iz našeg grada da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju novčana sredstva ili materijal za sanaciju štete. Ovo je još jedna prilika kao i mnogo puta do sada pokazati da na djelu pokažemo lijep primjer solidarnosti i društvene odgovornosti”– kazao je predsjednik Smolović…

izvor Kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more