IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Jelena Obućina u par sekundi potopila Vučića: “ORUŽJE IZ SRBIJE U RUKAMA AL- KAIDE- KAKO MOĆNO ZVUČI…” (foto i video)

“Pregled dana” na Newsmax adria u svom stilu napravila je novinarka Jelena Obućina…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 26.08.2021… 12: 34…  Jelena Obućina u par sekundi potopila Vučića: “ORUŽJE IZ SRBIJE U RUKAMA AL- KAIDE- KAKO MOĆNO ZVUČI…” (foto i video)

Pojavio se snimak sa devetog sprata Palate pravde- buvljak, mada nije običan, skriven iza sindikata…

Kad krenete po pravdu i tamo je ne nađete barem da kupite gaće po popularnoj ceni…

Ako vas prizor baš naljuti, izađite iz zgrade, vašem oporavku može poslužiti uradak prve dame- rekla je u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax adria novinarka Jelena Obućina…

Ona u snimku poziva da se ponovo zaljubite u Srbiju. A zašto i ne bi kad je lepa zemlja, najprosperitetnija u Evropi i ima Beograd na vodi.

Ako ste bagra i baš nećete da se zaljubite, nego vas zanima samo nastrano, a vi onda pogledajte snimak amnestija. Oružje iz Srbije u rukama Al Kaide- to moćno zvuči.

Mada, najmoćniji je snimak krošea iz Niša, taj se pojavio u real timeu i otkrio nam da je Vučić sam i da naprednjaci ćute i da će ga se i Vučićević odreći ako ostavi u stranci Stefanovića i Zoranu. Kome li se nudi vlasnik Informera?

Čitaj još:   SVE SE MIJENJA: Turska o ratifikaciji Sporazuma o slobodnoj trgovini sa BiH, šta to konkretno znači... (foto)

Nije valjda Đilasu koga zove kišna glista? Mada i to ima logike, em počinje sezona kiša, em ima broj od ranije- rekla je Obućina…

izvor  Newsmax adria.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more