IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPASNO KUHA: Najava krivične prijave protiv Krivokapića, a zbog lažnog… (foto i video)

Ne stišava se bura i oluja u Crnoj Gori…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti…četvrtak, 26.08.2021… 18: 55… OPASNO KUHA: Najava krivične prijave protiv Krivokapića, a zbog lažnog… (foto i video)

Savjetnik predsjednika Crne Gore Veselin Veljović angažovao je advokata Nikolu Martinovića da podnese krivičnu prijavu protiv građanina Zdravka Krivokapića zbog lažnog prijavljivanja.

To je za portal Antena M potvrdio advokat Nikola Martinović.

Iz medija smo saznali da je građanin Zdravko Krivokapić podnio krivičnu prijavu protiv Veselina Veljovića za djelo koje ne postoji.

Iz tog razloga, Veselin Veljović me je angažovao i ja sam pokrenuo proceduru prikupljanja dokumentacije kako bi protiv Zdravka Krivokapića kao osobe koja vrši lažno prijavljivanje ljudi koji ne vrše bilo kakva krivična djela, pokrenuli odgovarajući sudski i krivični postupak, pa će on imati priliku da saopšti svoja saznanja u sudnici u odgovarajućem postupku koji ćemo pokrenuti protiv njega- kazao je Martinović.

Čitaj još:   DODIKOVI UDARILI NA DRITANA: Odgovor na čestitku RS-u, oglasio se čuvjek desna ruka... (foto)

Podsjetimo, predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić podnio je Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv savjetnika za bezbjednost crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića i bivšeg čelnika Uprave policije Veselina Veljovića zbog, kako je navedeno, krivičnog djela pozivanje na otpor.

Krivokapić je navodno zatražio i hapšenje Veljovića i određivanje pritvora…

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more